Mosevej 2, Korup, 5210 Odense NV

126 m2 villa

Kontant 2.245.000 kr.

Super lækker villa beliggende lige ved Hole Skov i Korup


Børnevenligt område og tæt på flere gode indkøbsmuligheder, Korup skole og KKIC kulturcenter

home Odense Nord udbyder nu denne flotte og rummelige villa i Korup. Villaen er beliggende i roligt og børnevenligt kvarter, lige ved Hole skov og meget tæt på Korup skole, Korup Kultur & Idrætscenter, som består af 2 haller, motionscenter, cafe og bibliotek. Kun cirka 500 meter fra ejendommen findes bl.a. Fakta, Meny og Netto samt gode busforbindelser til Odense City. Hvis cyklen foretrækkes, så er der via Langesøstien forbindelse til midtbyen. Stisystemet i området sikrer, at børnene ikke skal færdes på trafikeret vej, når de skal i skole eller til idræt. 

Ejendommen er opført i 1964, har et boligareal på 126 m2 og en god underetage på 109 m2. Underetagen er i en flot boligstand og meget anvendelig i dagligdagen. Der er desuden en garage på 23 m2.  

Boligen fremstår generelt meget velindrettet og indeholder: Entré med trappe til underetagen, super lækkert køkken/alrum med Schmidt elementer, god stor spise plads med karnap, som giver et fantastisk lysindfald i rummet. Dejlig stor og lys opholdsstue med udgang til stor vestvendt træterrasse. 
Fordelingsgang, flot badeværelse med bruseniche fra 2021, godt soveværelse med indbyggede skabe med skydedørspartier samt et stort børneværelse. Værelset har tidligere været opdelt til 2 værelser. 

Underetagen fremstår lys og indeholder mellemgang, hvor der er trappe op til indkørslen og godt bryggers. Viktualierum, som pt. er lavet om til en mindre bar, godt stort disponibelt rum/gildestue/krearum med direkte udgang til en hyggelig terrasse. Godt stort værelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche fra 2022 samt et godt depotrum. Underetagen vil være ideel for en teenager, som skal have sin egen afdeling. Det er ikke tilladt at bruge underetagen til beboelse. 

Til villaen hører en flise belagt indkørsel, god garage, nem for- og baghave, som er anlagt med græs, buske og en kæmpe nyere anlagt træterrasse, hvor der er integreret pool og et stort område, hvor der er god plads havemøbler og liggestole, så man kan nyde solen hele dagen. 

Alt i alt, en virkelig spændende og indflytningsklar villa, som ligger ved Hole Skov.  
4Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
708 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.234 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,981 / 10.360 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Odense Nord

Partner, salg & vurdering

dall@home.dk

66185920

66185920