Mørkhøjvej 6, Ganløse Mørke, 3660 Stenløse

174 m2 villa

Kontant 5.875.000 kr.

Smukke landlige omgivelser mellem Farum og Ganløse - cykelafstand til skole og indkøb


Helt fredelig beliggenhed og ubeskrivelig udsigt til uspoleret natur - 222 etagemeter

Drømmer du om masser af plads og om at bo i landligt idyl - men stadig i cykelafstand til landsbyskolen, indkøb, idrætsfaciliteter og med skolebus til privatskolen Marie Kruses skole i Farum - så er her alle muligheder!

Du får 174 kvm. bolig plus hele 48 kvm. virkelig anvendeligt "anneks" med mulighed for hjemmearbejdsplads, teenage-hyggerum, hjemmebio m.m.

Ejendommen er i stor stil blevet opdateret i 2007 med tag, vinduer, lynafleder, køkken og bad. Du skal derfor primært male i forbindelse med indflytning i denne skønne villa.

Haven er fuldstændig ugeneret med kun få gode naboer og masser af skøn natur rundt om ejendommen. Så privatlivet kan virkelig nydes både ude og inde. 

Huset rummer stor entré med adgang til lækkert køkken alrum med stor køkken-ø, udgang til sydvestvendt terrasse og flot udsigt til rapsmarkerne. Fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers og videre adgang til husets indbyggede "anneks" med 2 super flotte rum - utallige anvendelsesmuligheder, dog uden at være godkendt til beboelse.

Stueplan har også 2 gode lyse værelser og flot badeværelse med bruseniche.

1. salen er meget lys med en kæmpe opholdsstue - her er der altså den flotteste udsigt der vidner om, at man er midt i landlig idyl. Der er også en forældreafdeling med stort soveværelse og tilhørende badeværelse. Soveværelset har udgang til altan/tagterrasse.

Haven er rigtig hyggelig indrettet med flere gode læ- og solkroge, køkkenhave, drivhus/orangeri, der forlænger sommersæsonen og stor træterrasse, der indbyder til afslapning i eftermiddagssolen.

En yderst seværdig ejendom for dig der ønsker noget ud over det sædvanlige.


Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.
6Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
1472 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.886 kr.

Udbetaling

295.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,646 / 26.787 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77