Mørkelmosevej 12, 2980 Kokkedal

154 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

Herlig ejendom med tilhørende anneks beliggende i det idylliske landsbysamfund Karlebo.


Skøn udsigt til sø og mulighed for udstykning af en byggegrund!


I det hyggelige og attraktive landsbysamfund Karlebo, der ligger idyllisk i den Nordsjællands natur, blot ti minutters kørsel fra Hørsholm, kan I nu blive de nye indehavere af en velindrettet villa med en god planløsning. Gåafstand til skole, børnepasning samt tennis- og fodboldbaner. Under 10 min. til Hørsholm og Rungsted havn samt ca. 30 minutter til København.
I kommer til at bo i rolige omgivelser med udsigt til en ugenert, fantastisk natur, der er et fantastisk hverdagsprivilegie for dette hjem. Ydermere er der gåafstand til pasningsmuligheder, Fredensborg Skole Karlebo, fritidsaktiviteter, herunder tennisbanerne ved Karlebo Tennis Klub, der kan nå på få minutter til fods. Alt der gør det nemt for en børnefamilie til at får hverdagen til at gå op.
Ejendommen, der er opført i 1965 og siden til-/ombygget i 1977, byder ligeledes på en stor garage samt en istandsat, lys kælder med disponible rum med gode anvendelsesmuligheder – dertil ligeledes et badeværelse. En ekstra bonus er annekset, der er opført i samme stil som hovedhuset, hvor I får adgang til to værelser, opholdsstue, køkken og badeværelse.
Inden døre venter en lys, velindrettet og vedligeholdt bolig, hvor I får 154 kvm at indrette jer på. Her er med tre gode værelser udover separat forældreafdeling med walk-in og eget badeværelse plads til den store familie. Alt i alt en bolig, hvor I kan bære flyttekasserne ind og begynde at finde jer til rette i jeres nye hjem. Husets hjerte er det skønne køkken/alrum i forbindelse med stuen, hvor I blandt andet kan se frem til et velholdt AUBO køkken med masser af arbejds- og opbevaringsplads samt nydelige klinkegulve og gulvvarme i det meste af boligen. Her kan I indrette med spisebordsarrangement foran det store vinduesparti, hvorfra I ikke alene får en fremragende udsigt udover haven og den skønne natur, men hvor I også kan nyde de herlige lysindfald, der strømmer ind ad vinduespartiet. Planløsningen byder på endnu et badeværelse placerer ved de tre værelser.
Den 2.760 kvm store grund er en sand oase med en nem have og et terrassemiljø, hvor I kan sidde ude og nyde de lune sommerdage og udendørs-spa’en mens I tager udsigten ind med alle sanser.
Her er mulighed for at opdele grunden i 2 - der er en godkendt lokalplan, der giver denne helt specielle tilladelse.

5Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
2760 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.411 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,026 / 34.443 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49