Mønvej 150, 4720 Præstø

135 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Villa i to plan beliggende i den hyggelige landsby Allerslev nær Præstø


135 boligkvadratmeter og en dejlig grund med udsigt til markerne

Velkommen til Mønvej 150, som er beliggende i et naturskønt område med højt til himlen, men hvor I samtidig kun har 10 min på cykel til indkøb i Ugledige og ca. 8 minutter i bil til Præstø hvor der også er forskellige indkøbsmuligheder. Præstø har en helt særlig charme som skal opleves og byder på smukke brostensbelagte gader, havneidyl, Præstø fjord, hyggelige restauranter, cafeer og butikker. 

Huset på Mønvej har to indgange, hhv. fra entré og bryggers. For børnefamilien kan det være oplagt at bruge bryggersindgangen, da I her får et stort bryggers, som gør det muligt at komme ind med alt det beskidte overtøj og sko. Derudover er der mulighed for gode garderobeløsninger og samtidig er der plads til vaskefaciliteter. 
Fra bryggerset er der indgang til stueplanens soveværelse og det store køkken, hvor der er mulighed for spiseplads. 
Fra køkkenet er der adgang til badeværelse med gulvvarme samt stuen. I stuen er der mulighed for både sofahjørne og spisebordsplads. Derudover er der en pilleovn. 

På førstesalen træder I op på et stort værelse/stue, hvor der fx er mulighed for at sætte en væg op for lave et lukket værelse. Derudover er der yderligere to værelser. Her i huset får I dermed fire værelser, så her er altså plads til hele familien. 

Udendørs får I en dejlig grund, hvor der fra baghaven er en skøn udsigt over markerne. 
Stor sydvest vendt fliseterrasse med mulighed for at stille fx havemøbler, liggestole og grill op. Her er der altså rig mulighed for at nyde sommeren sammen med venner og familie. Derudover er der godt med plads til at børnene kan boltre sig i haven med leg og boldspil. 

Derudover er der to ældre udhuse på grunden. 

Ring for en fremvisning på 55371195 - Vi står klar alle ugens 7 dage! 
6Antal rum
2003Ombygget
789 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.428 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,835 / 4.629 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Jepsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler

tjep@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95