Møllevænget 16, Ejby, 5592 Ejby

139 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Charmerende og flot opdateret villa med stor terrasse og hyggelig have


Istandsat i 2019-2020 - Indflytningsklar bolig centralt i byen


Siden december 2019 er denne charmerende villa fra 1946 blevet forkælet med velvalgte opdateringer, som blandt andet har medført, at I nu kan glæde jer til at nyde familiens fælles hyggestunder i et stort, lyst og moderne køkken-alrum. 
 
Køkken-alrummet har udgang til en dejlig solrig terrasse, som ligger lettere hævet i forhold til baghaven, så her kan I nyde fritiden med et flot kig til den hyggelige have med blomsterbede, buske og græsplæne med plads til leg og boldspil.
 
Fra alrummet er der åben forbindelse til en hyggelig opholdsstue, hvor der ligesom i det meste af den resterende bolig er originale trægulve, som under opdateringen er blevet slebet samt lud- og sæbebehandlet. 
 
Foruden opholdsmiljøet rummer villaens stueplan et ældre badeværelse med både badekar og bruseniche samt en entré med trappe til henholdsvis førstesalen og kælderplanet. Første sal byder på to værelser samt en møblérbar repos, hvor der eksempelvis er mulighed for at indrette en god kontorplads. I kælderen er der et vaskerum, et hobbyværksted samt yderligere to gode ekstrarum med at væld af anvendelsesmuligheder. 
 
Kort fortalt er der tale om en virkelig gedigen villa med en god kælder og masser af velindrettet plads til at brede familielivet ud over. Udendørs får I udover haven en carport med integreret udhus, og beliggenheden på en stille og rolig villavej sikrer jer et trygt nærmiljø. 
 
Der er endda særdeles let adgang til Ejbys gode indkøbsmuligheder og øvrige faciliteter – I kan eksempelvis gå til Byens togstation på bare et par minutter, og for familiens pendlere er det ligeledes værd at fremhæve den lette adgang til motorvejen. Når det gælder skolebørnene, kan de fra en tidlig alder selv trygt følge byens trafiksikre stisystem til skole og fritidstilbud. Alt i alt er beliggenheden således mindst lige så familievenlig som boligen. 
 
Kontakt os allerede i dag, hvis I kunne tænke jer at opleve Møllevænget 16 på nærmeste hold ved en fremvisning – vi glæder os til at byde jer velkommen.
4Antal rum
1976Ombygget
689 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.425 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,670 / 6.882 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010