Møllehusvej 3, Møllehus, 6270 Tønder

129 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Rummelig villa beliggende tæt på grænsen!


Her har du sort sol lige uden for vinduerne - Bud modtages

Skøn bolig beliggende i naturskønne omgivelser tæt på den dansk/tyske grænse. Huset rummer hele 129 boligkvm og fremstår i dag med tegltag og vandskuret facader. Huset har også en fin historie med sig, da dette er opført af staten lige efter genforeningen og hele huset har været tolderbolig (gerndarmhus) og den sydlige del har stuen fungerede som tolderkontor.. Med denne beliggenhed er du samtidig i kort afstand til indkøb, ca. 300 så er du ved fakta i Avntoft.

Indretning: Indgangen til huset finder du mellem stuehuset og udhuset, her har du et godt overdækket disponibelt areal med god plads til opbevaring af sko og overtøj. I udhuset finder du også god opbevaringsplads og fyrrummet, her kan der både fyres med olie og træbriketter.

I husets stueplan finder du fornuftigt badeværelse med bruseniche, pænt køkken med god skab og skuffeplads, stort soveværelse og ikke mindst den store stue hvor der god plads til både det store spisebord og sofagruppen. Fra stuen er der også en havedør med adgang ud til den hyggelige træterrasse. På 1.salen i huset finder du stort repos som sagtens kunne bruges som kontor eller opholdsrum/stue. 2 gode værelser i fornuftige størrelser.

Boligen her er som nævnt beliggende i smukke omgivelser hvor du blandt andet kan opleve natur fænomenet "sort sol" på tætteste hold, da dette foregår lige over hovedet på dig - en helt unik oplevelse. 

Grunden er i alt på 1759 kvm og er primært udlagt i græs - med masser af gode frugttræer placeret rundt omkring i haven. Sælger har fået opført et ekstra udhus, som i dag benyttes som bådhus men denne kunne sagtens have mange andre anvendelsesmuligheder. Ældre garage, så bilen komme i tørvejr.

En ejendom som virkelig er et besøg værd - for aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf. 74726270. Ses vi ? Det håber jeg virkelig vi gør :-)

4Antal rum
1923Byggeår
1759 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.208 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,125 / 3.279 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270