Mølgårdsvej 30, Bredballe, 7120 Vejle Øst

182 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Storslået udsigtsvilla i Bredballe med skel direkte mod naturskønt skovareal


Indflytningsklart og beliggende tæt ved Bredballe centret, skole og Vejle fjord

Fantastisk udsigtsvilla, beliggende i hjertet af Bredballe på en af Vejles mest kendte fjordvendte bakker tæt på den smukke gamle Bredballe Kirke. Over 50 m² sydvendt terrasse byder på smuk åben, vidtrækkende udsigt ud over Vejle fjord og Munkebjerg skoven og med sol fra 10 morgen til 8 aften.

På østsiden, som danner skellet mellem villaen og skoven, findes "fredskoven" på 6.000 m² med sine 50-100 år gamle bøge- og egetræer og den giver en sjælden grad af privatliv i et boligområde. Den store østlige fliseterrasse med sorte fliser og naturlig grå granit nyder godt af skovens læ og skygge, mens der samtidig er en smuk udsigt udover fjorden.

Villaen er indrettet i 2 spændende plan med pragtfuld udsigt fra begge etager igennem de store vinduespartier. Øverste plan med et stort "køkken-alrum", der ligger i åben forbindelse med en dejlig stor stue, der drejer rundt om en enestående muret pejs i midten. Fra alrummet er der udgang til den pragtfulde store udsigtsterrasse direkte mod syd/vest. En veloplyst trappe fører en nedenunder til den store flisebelagte indgang med et stort garderobeskab. Bryggers med masser af opbevarings- og arbejdsplads. Skønt gæsteværelse med to smukke vestvendte vinduer medudsigt til den blomstrede sidehave. Stort værelse med mange anvendelsesformål. Topmoderne badeværelse med flotte armaturer, en dobbelt vask og et stort vindue, der giver masser af lys. Badeværelset ligger godt placeret i forhold til gæsteværelse eller børneværelset, som gør, at badeværelset bliver det naturlige valg for gæster og børn.

Værelse med stort vinduesparti med indbygget fransk dør, der åbner ud til den sydlige fliseterrasse med en fantastisk udsigt ud over fjorden. Afslutningsvis stort soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse med dobbelt håndvask, en usædvanlig stor bruser og et luksuriøst fritstående badekar til afslappende aftener med levende lys. Badeværelset har et vindue med en smuk udsigt.

Sælgerne har elsket hvert minut af ejerperioden på Mølgårdsvej og dette hus har været det perfekte sted at kombinere deres store families behov, kærligheden til naturen og sans for æstetik. I de omkringliggende omgivelser har familien også nydt den relative tætte beliggenhed i forhold til Vejle, de gode indkøbsmuligheder i Bredballe Centret og ikke mindst deres mange dejlige besøg på Tirsbæk strand 1,5 – 2 km væk med dens dejlige badestrand og smukke solnedgange.

5Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
788 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.550 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,559 / 25.653 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811