Ny pris

Middelfartvej 79, Baaring, 5466 Asperup

225 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

BEMÆRK: PRISEN ER FAST


Flot og charmerende ejendom med en tilhørende stor skøn have

Med stor fornøjelse udbyder home Middelfart nu denne charmerende og velholdte ejendom, som er indrettet i en meget hyggelig stil med synlige bjælker og gode lyse og store rum. Ejendommen er tillige med tilhørende gode udhuslænger og en dejlig grund på hele 11.124 m², som bl.a. er anlagt med en flot og parklignende have med udsigt ud over marker og strand.
Ejendommen er beliggende i Båring - en hyggelig landsby med sammenhold og et slogan som lyder "Højt til himlen - kort til alt andet". Båring/Asperup byder endvidere på indkøb, skole, daginstitution, sportshal, forsamlingshus, kirke og nyere sognehus samt flere foreninger bl.a. Båring GF, der tilbyder flere forskellige sportsgrene. Båring/Asperup er beliggende med kun 2,5 km til motorvejen samt ca. 12 km til Middelfart centrum.
Ejendommen rummer et samlet boligareal på 225 m², fordelt med 185 m² i stueplan og 40 m² på 1. salen. Hertil to udhusbygninger på henholdsvis 205 m² og 198 m². Der er tillige mulighed for at udnytte det uudnyttede areal på 1.salen, såfremt flere boligkvadratmeter ønskes.
Ejendommen indeholder en flot entré med gulvvarme, køkken med hvide elementer, gulvvarme og en særskilt spiseplads. Spisestue med god plads til det næsten obligatoriske langbord og med udgang til gårdspladsen. To skønne stuer, hvoraf den ene har udgang til et skønt terrassemiljø. Der er i stuerne også mulighed for, at indrette ekstra værelser, hvis man skulle have brug for det og ikke ønsker at gøre det på 1. salen. I stueplan er også et godt værelse med direkte adgang til et ældre funktionelt badeværelse med bruseniche. Endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Et godt bryggers med gulvvarme og med trappeopgang til 1. salen samt med adgang til et viktualierum.
På 1. salen er der en stor repos med adgang til teknikrum og et meget stort værelse.
Til ejendommen hører to god længere med højt til loftet og god mulighed for at drive erhverv, have hestebokse og god opbevaringsplads til diverse maskiner og hobbyer. Endvidere er der i den ene længe opsat pillefyr. Endvidere er der et mindre stykke mark til ejendommen, som giver gode muligheder for f.eks. dyrefold eller andet, som kræver et større udenomsareal.

Ring til os på telefon 6441 8090 for nærmere information eller for en fremvisning.
1788
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
11124 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.137 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,292 / 7.254 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090