Mariendals Alle 24, 4200 Slagelse

212 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Eminent byhus med smukke elementer og spændende løsninger


Hele 212 m2 bolig plus indbygget vinterhave i boligstandard på 26 m2

I Slagelse by ligger denne unikke bolig, som fremtræder smukt med sine flotte gule facader og det røde tegltag. Udefra set er boligen utrolig hyggelig og charmerende - indenfor får du revet benene væk under dig med de mange smukke elementer og spændende løsninger.

Boligen fremstår absolut indflytningsklar og er gennemgribende renoveret i 2010 med ombygninger tegnet af arkitekt. Herudover rummer boligen mange anvendelsesmuligheder og kan rumme den store familie der har brug for hele 5 værelser eller liberalt erhverv. Sælger har endvidere etableret kontor-facilitet i udhuset allerede.

Boligen ligger i gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder som indkøb, skole, institution, mange gode uddannelsesmuligheder mm. Slagelse by har et rigt foreningsliv, og her er masser af muligheder i forhold til uddannelsesinstitutioner, indkøb, shopping, sport og meget mere. Der er også fine bus-/og togforbindelser samt nem adgang til motorvej. 

Herligheden fremstår indflytningsklar, og vi lover dig for, at du ikke kan undgå at blive forelsket, når du kommer indenfor. 

Du bliver budt hjerteligt velkommen i den smukke entré i åben forbindelse til den smukke, lyse spisestue/vinterhave med det store ovenlys glas pyramide. Dette rum er boligens hjerterum, og her er en helt særlig stemning, som skal opleves på tæt hold. Et virkelig dejligt og varmt rum med et unikt lysindfald og direkte udgang til den dejlige terrasse, som inviterer til hyggelige grill-aftener.

Tilbage i boligen får du ligeledes et dejligt køkken i hvide elementer med alt i hårde hvidevarer. Derudover en stor hyggelig opholdsstue med brændeovn og god plads til hele familien. Endvidere et dejligt stort badeværelse med kar og brus, gang med trappe til 1.sal. Praktisk bryggers, samt en forældre afdeling med badeværelse og en stor stue/soveværelse ud i ét.

1. sal byder på repos/stue og hele tre værelser.  Værelserne er dejlige lyse, og der er skabsplads. 

En virkelig dejlig og ugenert have med udhus, lækkert terrasse miljø samt en flot indkørsel. Alt i alt en virkelig lækker bolig til den kræsne køber. Kontakt home Slagelse på tlf. 58 50 21 10 for en fremvisning.
5Antal rum
2010Ombygget
2Antal toiletter
786 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.914 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,745 / 16.498 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10