Malmmosevej 137, Furesøkvarteret, 2830 Virum

208 m2 villa

Kontant 16.900.000 kr.

Arkitekttegnet villa på 369 etagemeter, med Malmmoseskoven som genboVil du se traner og havørne fra haven og råvildt i gårdhaven? Vil du se og høre flagspætten, uglen og gøgen i Malmmoseskoven, padle på og svømme i Furesøen, samle kastanjer og fodre får ved Kaningården? Og vil du nyde sommerens friluftskoncerter på Næsseslottets storslåede plæner? Så ligger flagskibet på Malmmosevej i hjertet af alt dette.
På Malmmosevej 137 har dette arkitekttegnede hus prydet kvarteret siden 1965. Det er bygget efter alle kunstens regler med unikke og kvalitetsbevidste detaljer i bl.a. teaktræ af daværende B&W-direktør Poul Madsen. Hus og have har gennemgået en omfattende renovering af nuværende ejere, hvilket efterlader dig med en vidunderlig blanding af klassiske og moderne detaljer.
Husets unikke atmosfære rammer dig med det samme, og den følger dig rundt i alle hjemmets 369 etagemeter som en rød tråd, hvoraf 161 præsenterer sig som en flot underetage. Lyset spiller en stor rolle i begge plan, og da planløsningen kommer med rum i gode størrelser, ovenlys i køkkenet og i det hele taget indre rammer, hvor naturen er inviteret direkte indenfor, tilbyder denne pragtfulde villa dig en behagelig rumfornemmelse fra ende til anden.
Ejendommen fremstår i al sin enkelhed flot ude fra vejen, og det er her under det solitære japanske kirsebærtræ, at det hele har sit afsæt. Hertil er der den stedsegrønne baghave, som smukt indpasset fletter sig sammen med den omkringliggende natur med unikt stengærde og blomstrende træer og buske fra tidligt forår til sent efterår. Tilstødende huset strækker terrasserne sig solvarme ud, hvorfra græsplænen tager over i de grønne, lukkede rammer.
Beliggenheden er i en klasse for sig og så absolut en adresse for dig, der både vil have naturen og kulturen ind i hverdagen. Skovbrynet har du lige foran dine fødder og videre venter Furesøen 200 meter fra huset. Resten kan du lige så nemt cykle til. Der er bl.a. en enkelt kilometer til indkøb, under ti minutter på cykel til Virum Skole, til København er der bare 20 minutter i bil og ikke at forglemme 5 minutter på cykel gennem skoven til Restaurant Jægerhuset og 10 minutter til Restauranten ved Frederiksdal Fribad.

7Antal rum
1965Byggeår
3Antal toiletter
1120 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

16.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.091 kr.

Udbetaling

845.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

96,462 / 77.895 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Damgaard Nielsen
home Virum

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nidam@home.dk

88 27 18 88

88 27 18 88