Løkkegade 9, Gudhjem, 3760 Gudhjem

122 m2 villa

Kontant 2.200.000 kr.

Stort hus i Gudhjem


Attraktiv beliggenhed og gode muligheder

Velkommen til dejlige Gudhjem, hvor I støder på dette fine byhus med god plads og mange muligheder. Beliggenheden er dertil formidabel få skridt fra havnen og med en ugeneret baggård med masser af sol.
I bosætter jer på Løkkegade 9, hvor den hyggelige havn med spisesteder og vind i håret nås efter få minutters gang. Her venter underskønne gåture i det maritime miljø, og især om sommeren vil I opleve et større leben netop her. I er dog placeret så tilpas tilbagetrukket fra den livlige kulisse, at I får ro og fred hjemme på matriklen. Der venter også opkvikkende gåture under træernes grønne løv i Gudhjem Plantage knap 300 meter fra hjemmet, og også bussen, indkøbsmuligheder, svømmehal og daginstitution nås til fods med adresse her.
I stueplan venter et fint køkken med plads til bespisning. Herfra er der åbent ind til to stuer en suite, hvor I placerer spisebordet og sofaarrangementet. Både fra køkkenet og alrummet er der udgang til den skønne gårdhave, og I vil blive henrykte over det gennemgående lysindfald i opholdsrummene. Etagen afrundes af et stort værelse samt et badeværelse, som tilgås udefra.
På førstesalen har I tre værelser og dermed gode indretningsmuligheder. Find eksempelvis plads til et par børneværelser, et kontor eller måske et atelier med udsigt over det klippefyldte landskab i syd eller Østersøens brusende bølger i nord. Også her er der et badeværelse med brus.
Ude råder I over endnu to bygninger i form af to annekser. Det ene indeholder et stort værelse i stueplan samt endnu et på førstesalen, mens det andet anneks er allokeret til et tredje badeværelse. Endvidere er der gårdhaven, som er en hyggelig, ugeneret og sydvendt oase, I kan anlægge, som I vil.
Som noget ganske særligt er det muligt at indrette små hyggelige oaser op ad Bokul.
Kom og oplev boligen.
1889
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
324 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.556 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,628 / 10.593 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87