Løkkegade 9, 3760 Gudhjem

122 m2 villa

Kontant 2.200.000 kr.

Stort hus i Gudhjem


Attraktiv beliggenhed og gode muligheder

Velkommen til dejlige Gudhjem, hvor I støder på dette fine byhus med god plads og mange muligheder. Beliggenheden er dertil formidabel få skridt fra havnen og med en ugeneret baggård med masser af sol.
I bosætter jer på Løkkegade 9, hvor den hyggelige havn med spisesteder og vind i håret nås efter få minutters gang. Her venter underskønne gåture i det maritime miljø, og især om sommeren vil I opleve et større leben netop her. I er dog placeret så tilpas tilbagetrukket fra den livlige kulisse, at I får ro og fred hjemme på matriklen. Der venter også opkvikkende gåture under træernes grønne løv i Gudhjem Plantage knap 300 meter fra hjemmet, og også bussen, indkøbsmuligheder, svømmehal og daginstitution nås til fods med adresse her.
I stueplan venter et fint køkken med plads til bespisning. Herfra er der åbent ind til to stuer en suite, hvor I placerer spisebordet og sofaarrangementet. Både fra køkkenet og alrummet er der udgang til den skønne gårdhave, og I vil blive henrykte over det gennemgående lysindfald i opholdsrummene. Etagen afrundes af et stort værelse samt et badeværelse, som tilgås udefra.
På førstesalen har I tre værelser og dermed gode indretningsmuligheder. Find eksempelvis plads til et par børneværelser, et kontor eller måske et atelier med udsigt over det klippefyldte landskab i syd eller Østersøens brusende bølger i nord. Også her er der et badeværelse med brus.
Ude råder I over endnu to bygninger i form af to annekser. Det ene indeholder et stort værelse i stueplan samt endnu et på førstesalen, mens det andet anneks er allokeret til et tredje badeværelse. Endvidere er der gårdhaven, som er en hyggelig, ugeneret og sydvendt oase, I kan anlægge, som I vil.
Som noget ganske særligt er det muligt at indrette små hyggelige oaser op ad Bokul.
Kom og oplev boligen.
6Antal rum
1889Byggeår
2Antal toiletter
324 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.401 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,738 / 10.072 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87