Løjt Nørrevang 18, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

138 m2 villa

Kontant 1.625.000 kr.

Lækker funkisvilla - perfekt til børnefamilien


Beliggende helt centralt i skønne Løjt Kirkeby

Villaen ligger på et lukket, børnevenligt vænge tæt på alt det, der binder hverdagen sammen - og så kommer I til at bo i en hyggelig landsby, der er omgivet af skøn natur.
Fra adressen kan familiens børn selv gå til skole - turen til Løjt Kirkeby Skole tager godt og vel ti minutter til fods, og i samme område ligger byens idrætsforening og Løjt Børnehus, der er en integreret institution. Indkøb når I også hurtigt fra matriklen, ligesom der er cykelafstand til Nørreskov, en ganske kort tur i bil til vandet, mens køreturen til Aabenraa tager et kvarter.
Huset er en skøn funkisvilla med built-up tag fra 2013 med vandskuret facade og hvide vinduer. Indendørs venter et lyst, åbent leverum, hvor store og små kan folde sig ud og nyde livet.
Køkkenet er velindrettet med pænt med bord- og skabsplads samt fine muligheder for, at ungerne er med, når dagens måltider skal laves.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrum og stuen. Her er der gavmildt lysindfald, lyse gulve og plads til både et godt langbord og et dejligt sofahjørne nær terrassedørene, som leder ud til den overdækkede del af den skønne, sydvendte terrasse.
I kan også se frem til et rummeligt soveværelse med flot, lyst gulv, fine lysindfald og terrassedøre, som kan åbnes op ud mod den skønne terrasse.
Husets værelse nummer to er tilsvarende rummeligt, så der er plads til både seng, skrivebord og leg på gulvet. Desuden får I yderligere et godt børneværelse/kontor/gæsteværelse med pænt lyst gulv.
Husets flotte, moderne badeværelse (2013) er indrettet med separat bruseniche, godt med skabs- og skuffeplads samt en håndklædevarmer - en skøn undervurderet luksus i hverdagen.
Gæstetoilettet, der blev renoveret samtidigt, er holdt i samme gode stil som boligens bad, og så får I også en stor entré/fordelingsgang med skabsplads og ovenlysvindue samt bryggers med plads til vaskefaciliteter.
Udendørs venter en hyggelig, ugeneret have, der vender perfekt mod syd. Her får I ud over den skønne delvist overdækkede terrasse ved huset også en dejlig fliseterrasse i bunden af haven. Her er der også højbede, et skur samt plads til bålsted, basketball mål eller noget helt tredje.
Dertil plæne med plads til leg og spas.
Foran huset får I desuden en stor holdeplads samt et godt udhus.
5Antal rum
2012Ombygget
2Antal toiletter
990 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.828 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,420 / 7.491 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045