Loddet 18, Skærbæk, 7000 Fredericia

200 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Arkitekttegnet funkisvilla


Fredeligt beliggende i Skærbæk

Velkommen til Loddet 18, der med sine 200 m² over to plan og en stor indbygget garage samt værksted på 68 m², byder jer indenfor i en funkisvilla med rummelighed og design i særklasse.
Træd ind i en verden af eksklusivt design i hjertet af Skærbæk. Denne arkitekttegnede funkisvilla på 200 m², fordelt på to plan, kombinerer skønhed med funktionalitet. Bo centralt med alt hvad hjertet begærer indenfor gåafstand - fra skole og børnehave til badestrand, lystbådehavn, restauranter og et rigt foreningsliv med Elbohallen i Taulov. Selvom motorvejen blot er 4 minutter væk og giver dig adgang til hele Danmark, kan den ikke høres.
Allerede ved ankomsten mødes man af en bred indbydende indkørsel og en imponerende dobbelt garage. Boligen byder dig indenfor via et praktisk bryggers, der leder videre til et åbent og moderne køkken og spisestue. Det store glasparti sikrer et rigeligt lysindfald og skaber en umiddelbar forbindelse til den velplejede have. To rummelige værelser, begge med indbyggede skabe, samt et elegant badeværelse fuldender stueetagen.
På første sal finder man endnu to værelser, heriblandt et luksuriøst master bedroom med walk-in garderobe. Et rummeligt badeværelse med både badekar og brusekabine supplerer dette niveau perfekt. Den rummelige stue, som leder direkte ud til en generøs tagterrasse, inviterer til afslapning og giver et skønt overblik over den omkringliggende natur.
Udearealerne er ligeledes tænkt ind i boligens design, hvor haven er nem at vedligeholde, men samtidig rummelig nok til leg, afslapning eller værtskab for større sammenkomster.
Kunne denne stilrene funkisvilla være noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning. Vi glæder os til at vise boligen frem for dig!
6Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
1129 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.646 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,794 / 20.550 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Skov Andersen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

lasa@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66