Liselundvej 41, Sømarke, 4791 Borre

152 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Charmerende villa med atelier med energimærke C.


- Opvarmes med jordvarme og mulighed for flexbolig.

Velkommen til denne rigtig flotte villa med stort atelier på Liselundvej 41, beliggende i naturskønne omgivelser på det østlige Møn. 
Denne 152 kvadratmeter store villa byder på en unik mulighed for at starte jeres boligliv i idylliske omgivelser. Ejendommen har desuden potentiale til at opnå flexboligstatus, hvilket giver jer friheden til at anvende huset som en fritidsbolig uden bopælspligt.

Ejendommen ligger indrammet af betagende udsigter over markerne, og I kan se frem til at udforske en skøn have med en imponerende østvendt træterrasse.
Med kun få kilometer til skov og strand er I omgivet af naturens skønhed, samtidig med at I har kort afstand til Liselund Slotspark og det majestætiske Møns Klint. Beliggenheden byder på en harmonisk balance mellem fred og ro samt bekvemmeligheden ved nærhed til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.
Ved ankomsten bydes I velkommen i entréen, der fører jer ind i det store, stilfulde køkken, hvor der er plads til, at børnene kan følge med i madlavningen.
Køkkenet åbner op til spisestuen, der fordeler sig til den store, lyse udestue med direkte udgang til den skønne træterrasse samt den hyggelige TV-stue, hvor I kan slå benene op og nyde hjemmets afslappede atmosfære.
Stueetagen inkluderer også et indbydende soveværelse med egen udgang til træterrassen samt et elegant badeværelse med brus, badekar og glassauna.
På førstesal finder man en stor repos/stue med brændeovn og et ekstra værelse.

Det tilhørende atelier i forlængelse af garage giver jer mulighed for at lege med forskellige kreative projekter. Praktisk er her også et badeværelse med brus. Grunden byder desuden på flere gode disponible udhuse. Du får desuden også et flot stormsikkert drivhus, hvor du kan dyrke lækre grøntsager til familien.
Denne charmerende villa på Liselundvej 41 repræsenterer en unik mulighed for at bo i harmoni med naturen og samtidig nyde moderne bekvemmeligheder. 

Book en besigtigelse og oplev, hvordan dette hjem kan blive jeres egen idylliske oase på det østlige Møn.
5Antal rum
2017Ombygget
2Antal toiletter
1531 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.674 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,527 / 9.150 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51