Lindevej 15, 5560 Aarup

182 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Flot moderniseret murermestervilla med børnevenlig beliggenhed - 181 m2 bolig + fuld kælder


Nyt tegltag fra 2020 og stort opholdsmiljø med flot køkken/alrum/stue fra 2018

Tilværelsen som børnefamilie får gunstige betingelser med denne flotte, moderniserede murermestervilla, der har en attraktiv adresse på en fredelig, lukket vej i Aarup´s gamle bydel.
 
Beliggenheden er særdeles central tæt på alt i hverdagen, og her bliver I tillige omgivet af et aktivt lokalmiljø med godt naboskab.
Inden døre byder villaen på  hele 182 m2 bolig, hvor det især er stueplanet med det anseelige stue, køkken og opholdsmiljø fra 2018, der imponerer, og udendørs lægger man straks mærke til det flotte, tegltag fra 2020.
Huset er gennemgribende renoveret siden 2018, hvor der blandt andet er skiftet el, gasfyr, gulve, lofter, tag og størstedelen af vinduerne. I samme ombæring blev der etableret et køkken-alrum, og det er her, I finder husets hjerte. Tidløse elementer fra Vordingborg er opsat i en praktisk og elegant form med ovne i arbejdsvenlig højde, integrerede højskabe og masser af bordplads.
I åben forbindelse med køkkenet stiller I langbordet, og videre har I den hyggelige opholdsstue. 
Lysindfaldet i hele opholdsmiljøet er fremragende og meget indbydende.
Etagen afrundes af et gæstetoilet samt en entré med gulvvarme, og overetagen ligger inde med fire gode værelser, et ældre badeværelse med gulvvarme og kar samt en fordelingsgang med en lang række af indbyggede skabe. 
Endelig er der også en kælder med bl.a. vaskerum, værkstedsplads og en integreret garage m.v.

Når ugen starter på ny og mandagen venter, bliver I henrykte over at bo netop her. I kan nemlig gå til byens vuggestue og børnehaver med de yngste, mens skolebørnene når deres destination til fods eller på cykel. 
Har I glemt rugbrødet eller en liter mælk, er der kun få hundrede meter til nærmeste dagligvarebutik, så den travle hverdag som småbørnsfamilie bliver i den grad aflastet af nærheden til alle bekvemmeligheder. 
Byens togstation byder på tog i timedrift og også motorvejen er nærliggende, hvilket tilgodeser pendleren. Foretrækker I en god gå- eller løbetur, vil I ligeledes blive begejstrede over de skønne skov- og naturområder, der omkranser byen.

Haven er privat med store træer, der skaber en hyggelig stemning. Dertil er der også en fliseterrasse, hvor sommeren kan nydes.
6Antal rum
1967Ombygget
2Antal toiletter
900 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.818 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,397 / 8.223 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010