Lindebakken 26, 3460 Birkerød

222 m2 villa

Kontant 10.750.000 kr.

Energivenlig udsigtsvilla


Bistrup - Prima beliggenhed

Velkommen til Lindebakken 26, 3460 Birkerød – et utrolig smukt hjem beliggende på toppen af Lindebakken, 40 meter over havet.

Denne imponerende villa på 222 kvadratmeter er gennemgående flot istandsat og vedligeholdt, hvilket gør den til et godt valg for de kvalitetsbevidste købere.
Stueetagen byder på to lyse soveværelser, i en rigtig god størrelse, der gør anvendelsesmulighederne mange og indretningsmulighederne gode. Det praktiske bryggers har egen indgang, hvilket gør det nemt at håndtere hverdagens gøremål. I stueetagen møder du også huset første badeværelse.
Hjertet af hjemmet er det store og åbne leverum, hvor køkkenalrum og stue smelter sammen og forenes i to gulv-til-loft vinduespartier samt to store skydedøre i hele husets bredde. 
Herfra har du direkte udgang til den store nyetablerede Kebony træterrasse i samme niveau som stuegulvet. Fra terrassen har du et fantastisk view over den velplejede have, og den smukke udsigt kan nydes selv fra stueetagen. Svært at beskrive, fantastisk at opleve.
På førstesalen finder du en skøn udsigtsstue med et betagende kig til furesøen, hvilket skaber en fredfyldt stemning og et perfekt sted at slappe af. 

Masterbedroom er udstyret med walk-in-closet, og husets andet badeværelse og tredje toilet, som er nyligt renoveret i gode materialer. Et ekstra værelse på denne etage giver mulighed for at indrette et hjemmekontor, gæsteværelse eller børneværelse.
Lindebakken 26 er en energivenlig bolig, der tilbyder et godt og sundt hus til den store familie, samt en virkelig god beliggenhed i naturskønne omgivelser ved vaserne og furesøen. Her får du et hjem, der er klar til at flytte ind i, og som samtidig rummer masser af muligheder for at skabe dine egne drømme.
Velkommen hjem på toppen af Lindebakken!
7Antal rum
1973Byggeår
3Antal toiletter
1034 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.495 kr.

Udbetaling

540.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

61,542 / 50.274 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Hulgard
home Birkerød

Indehaver

hulgard@home.dk

45816000

45816000