Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 20. juni

kl. 15.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 20. juni kl. 15.00-17.00

Nyhed

Lindbjergparken 127, 6200 Aabenraa

177 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 20. juni

kl. 15.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 20. juni kl. 15.00-17.00

Flot, velindrettet etplansvilla med velanlagt have


Skøn udsigt over kvarteret og fjorden

I flytter til et populært villakvarter nord for midtbyen mellem to dejlige skovområder og indenfor gåafstand til midtbyen, havnen og skønne vandreture langs fjorden.
Fra jeres kommende hjem er der hverken langt til Friskolen eller Høje Kolstrup Skole – ungerne kan tilmed selv cykle den seks minutter lange tur via et godt stisystem. I samme områder finder I også både børnepasning og indkøbsmuligheder, mens I skal bare syv-otte minutter i den modsatte retning, før I rammer midtbyen med shopping, spisesteder, hyggelige caféer samt endnu flere skoler og pasningsmuligheder.
Slutteligt skal det nævnes, at der også er nem adgang til motorvejen i både nord- og sydgående retning.
Selve boligen er velindrettet, lys og temmelig skøn. I træder indenfor i et kombineret bryggers/entré, hvor der er plads til vaskefaciliteter i god arbejdshøjde og til at gemme familiens overtøj og sko mm. væk bag de hvide skabsdøre.
Herfra fortsætter I ind i det dejlige, store opholdsrum med køkkenalrum og stue i ét. Køkkenet er indrettet med stilrene hvide, grebsfrie elementer, der kombineret med køkkenøens flotte mørke bordplade giver rummet kant - og god plads til at være sammen om madlavningen. Stuen er perfekt til hyggestunder og afslapning, når I altså ikke falder i svime over den pragtfulde udsigt gennem de store gulv-til-loft-vinduer, som sørger for gavmilde lysindfald til hele rummet.
I forældreafsnittet venter et dejligt soveværelse, walk-through closet og et flot, rummeligt badeværelse med bruseniche.
Dertil værelsesafdeling med to gode, lyse værelser samt bad.
Udendørs venter en dejlig have med et stort, delvis overdækket terrassemiljø, der vender perfekt i forhold til solens gang på himlen. Her er ganske ugeneret - og så får I tilmed den skønneste udsigt ned over kvarteret mod skoven, ligesom I snildt kan se fjorden og Aabenraa Havn fra matriklen.
I forbindelse med huset store modernisering er der monteret vinduer og døre i træ/alu ligesom der er hele alrummet, stuemiljøet og bryggers/entre er anlagt gulvvarme. 
6Antal rum
1988Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.814 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,530 / 15.533 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045