Lerholmvej 10, 2750 Ballerup

222 m2 villa

Kontant 6.495.000 kr.

EGEBJERG - BO NÆR HARESKOVENS SKØNNE NATUR


222 M2 VILLA MED FLOTTE RENOVERINGER OG NYT TAG FRA 2023

Med fire værelser, to lyse stuer og to badeværelser giver denne skønne villa familien rigeligt med plads og en dejlig ramme om hverdagen. I bosætter jer tilmed i et eftertragtet kvarter i Egebjerg med bekvem afstand til dagligdagens gøremål og med Hareskoven lige i nærheden.
Ejendommen er fra 1967 med tilbygning fra 70'erne er løbende blevet istandsat inden for de sidste tre år. Blandt andet er der renoveret badeværelse og værelser, anlagt terrasser og opført carport. Dertil nye elementer i bryggerset samt nyt tag og tagrender fra december 2023. Inden døre venter en lys og hjemlig atmosfære, der breder sig over 288 velindrettede etagemeter.
Boligens hjerterum udgøres af de to stuer og køkkenet, hvor familien kan samles på tværs af dagens aktiviteter. Den rummelige opholdsstue prydes af en stemningsfuld brændeovn og et stort vinduesparti, der sørger for et skønt lysindfald. Videre har I spisestuen, hvor spisebordet kan placeres, mens der i det store køkken er plads til en hverdagsspisekrog.
Villaen giver mulighed for separat voksen- og børneafdeling med flere børneværelser og et badeværelse i den ene ende af huset og soveværelse med eget bad i den anden ende. Sluttelig rummer stueplan et gæstetoilet samt et bryggers med vaskefaciliteter.
I kælderen finder I tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, hvor I eksempelvis kan etablere værksted, hobby- eller træningsrum.
Udelivet får fine betingelser med en lukket have, der er anlagt med en legevenlig græsplæne samt to fliseterrasser. Her kan sommerens sol nydes hele dagen alt efter placering. 

I bosætter jer i et område med eftertragtede daginstitutioner og skoler i nærmiljøet. Fra jeres kommende hjem er der gåafstand til både indkøb og pasningstilbud, ligesom I kan spadsere til Hareskoven på få minutter. Dertil bringer cyklen hurtigt skolebørnene til skole.

Ejendommen er energivenlig med solcelleanlæg og nyere vinduer 

Ring for fremvisning!
7Antal rum
1976Ombygget
3Antal toiletter
901 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.667 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,254 / 29.730 kr.

Tjek boliglån