Laurids Bojsensvej 5, 9300 Sæby

142 m2 villa

Kontant 1.445.000 kr.

Velindrettet étplansvilla med flot køkken og nyere renoveret badeværelse


Ligger på lukket vej i attraktivt område i Nordbyen - tæt på skøn natur

Denne indbydende étplansvilla er beliggende i den Nordlige del af Sæby, der ligger ved skøn natur som Nellemanns Have og Sæbygård Skov samt  med kort afstand til stranden. Her tilbyder vi en indflytningsklar og rummelig bolig på 142 kvadratmeter, der liger på en 852 kvadratmeter stor sydvendt grund. Skal dette være de nye idylliske rammer for dit familieliv?
Når man kommer rundt i den fine moderniserede bolig mødes man med ensartede gulve og lofter, der skaber en harmonisk og gennemgående stemning i hjemmet. Det lækre køkken/alrum inviterer til kulinariske udfoldelser og hyggelige stunder med familie og venner, mens det store lyse stueareal, der er opdelt i to afdelinger, tilbyder et flot rum til afslapning og underholdning. Store vinduespartier sikrer et fortryllende lysindfald, der forstærker fornemmelsen af plads og åbenhed.
Villaen byder på tre godt proportionerede værelser, der alle har indbyggede skabe. Desuden separat entré der fordeler til køkken og stue samt lille gang til det flotte nyere renoverede badeværelse, som  fremstår stilrent med hvidt skuffearrangement, væghængt toilet og store grå gulvfliser. 
Praktisk funktionalitet tilføjes med et stort bryggers og et viktualierum, der tjener perfekt til ekstra opbevaring og hverdagens gøremål. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme. 
Udenfor skaber den dejlige sydvendte have de ideelle udendørs forhold til leg, afslapning og hyggelige grillarrangementer. Desuden er der til huset en 37 m2 stor muret og isoleret garage, der giver plads til værksted, hobby og bil. 

Alt i alt en særdeles overskuelig villa på en rigtig dejlig beliggenhed ned at lille lukket stikvej. Et klogt valg for dem, der søger en kombination af komfort, stil og funktionalitet.
Denne rødstensvilla er et hyggeligt og varmt hjem, der bare venter på at blive fyldt med nye beboere.

Vi glæder os til at vise dig de skønne rammer på Laurids Bojsensvej 5!

4Antal rum
1979Byggeår
852 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.319 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,394 / 6.630 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922