Langoddevej 13, 9750 Østervrå

158 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Idyllisk og løbende moderniseret villa på landet - energivenlig med jordvarmeanlæg


Flot udsigt ud over grønne marker og med masser af fred og ro

Velkommen til ejendommen med navnet Vanghede - der er placeret i landlige og idylliske omgivelser på Langoddevej 13 - en beliggenhed med ca. 5 km til Østervrå.

Østervrå har stort set alle de faciliteter I kan ønske jer, hvad enten i er unge, ældre eller en børnefamilie, da der er dagtilbud, skole, indkøb, svømmehal, kulturhus, borgerforening samt et rigt og aktivt lokalsamfund.

Vanghede er en ældre, men meget nydelig ejendom fra 1877, der fremstår yderst velholdt og er løbende moderniseret, således at den lever op til nutidens krav og ønsker til en moderne og funktionel bolig. I får en god planløsning, gode rumstørrelser og fin loftshøjde med lyse trælofter samt to badeværelser, tre værelser og et kontor. Endvidere er boligen energivenlig, da der er jordvarmeanlæg samt gulvvarme i køkken, bryggers, begge badeværelse og det ene af værelserne.

Villaen byder velkommen i et rummeligt bryggers, der er indrettet med vaskefaciliteter, grovkøkken og masser af opbevaringsplads i flotte hvide elementer fra Svane. Desuden velindrettet u-køkken fra Svane med gode skabe, skuffer og to spisepladser for enden af køkkenbordet. I forlængelse af køkkenet er opholdsstuen placeret og indrettet med både spisebord og en hyggelig afdeling til tv-stue med brændeovnen centralt placeret i rummet. Fra stuen er der udgang til hyggelig udestue med vinranker og den flotteste udsigt over grunden, hvor der bl.a. er anlagt en flot sø.

Boligen er indrettet med tre værelser i god størrelse og et godt lysindfald. Der er endvidere to velindrettede badeværelser med lyse elementer og et kontor og viktualierum/teknikrum. Det ene værelse er placeret særskilt i den ene ende af boligen sammen med et badeværelse, og vil være oplagt til gæsteafdeling.
Fra teknikrummet er der direkte adgang til garagen, som har en god dybde og bredde. På grunden er der yderligere et udhus opdelt i to rum samt en carport.

Huset er velplaceret på grunden der er omkranset af læbælte med smuk og grøn beplantning - og så er der urtehave med højbede, blomster og stauder.

Kort fortalt en hyggelig villa til jer, der drømmer om ro og fredfyldt natur. 
4Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
2540 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

951 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,843 / 4.613 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922