Lærkevej 4, 5560 Aarup

147 m2 villa

Kontant 1.190.000 kr.

Pæn og velholdt villa i attraktivt kvarter i Aarup - Tæt ved skov og dejlige naturområder


Få minutters gang til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport

Drømmer I om et børnevenligt hjem tæt ved alle faciliteter, er denne villa i Aarup det perfekte match.
Ligeledes er villaen med sin centrale placering tæt ved alt også velegnet til den lidt ældre generation.
Den rummelige og velindrettede bolig byder på mange muligheder og en skøn beliggenhed tæt på både skov og midtby. Velkommen til Lærkevej 4.
På adressen venter en dejlig bolig 147 m2 med masser af potentiale for at skabe jeres drømmehjem. Planløsningen fordeler sig på et køkken med spiseplads, badeværelse, en rummelig opholdsstue og tre værelser (-hvoraf det ene af nuværende ejer har været anvendt til spisestue). 
Her kan I se frem til lyse og indbydende rum, hvor brede vinduespartier giver et behageligt lysindfald samt et flot udsyn til haven.
Det pæne køkken giver adgang til den store, indbydende vinkelstue, der nemt kan indrettes med både opholds- og spiseafdeling. Der er også et badeværelse med bruseniche samt tre gode værelser og en skøn udestue.
Rumfordelingen kan tilpasses jeres behov, da der er mulighed for flere værelser. Spisestuen kan fint omdannes til et ekstra værelse, og det største værelse kan opdeles for at skabe endnu et værelse. I har også mulighed for at lukke entréen af og lave et gæstetoilet.
Huset rummer desuden en kælder på 40 m2 med et viktualierum, vaskerum og disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.
Den smukke, vestvendte have er velanlagt og byder både på flotte bede, en hyggelig terrasse og en stor græsplæne, perfekt til børneleg. Herude får I en sand sommeroase til at nyde udelivet.
I bosætter jer i fredelige omgivelser tæt på både skoven og centrum. På under fem minutter kan I nemlig gå eller cykle til både indkøb, daginstitution og skole ligesom der kun er en kort gåtur til den den dejlige skov og natur, der omkranser byen.
Beliggenheden er samtidig meget pendlervenlig med nem adgang til motorvejen mod Odense og Trekantsområdet, mens stationen nås på blot få minutters cykeltur.

Ejendommen er tilmeldt til den kommende fjernvarme i området med planlagt opstart i 3 etaper fra 2023-2025.Tilslutningsafgift kun kr. 5.000,-
4Antal rum
1968Byggeår
1154 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.190.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.446 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,960 / 5.503 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010