Lærkevej 4, 2670 Greve

122 m2 villa

Kontant 5.395.000 kr.

Kompromisløst kvalitetshus på strandsiden


Stort og lækkert orangeri

Søger du en indflytningsklar gedigen villa på strandsidevej med 2 min til vandet, solrighave og kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst? Hvis ja, så er det meget muligt, at dit kommende hjem ligger på Lærkevej 4, hvor Køge Bugts smukke kyststrækning venter lige for enden af vejen. 

Her er der tale om et fantastisk kvalitetshus fra Bülow & Nielsen med energimærkning, B.
Huset er placeret på en sydvendt grund og fremstår med pæne blødstrøgne mursten, hvidevinduesrammer og et flot sortglaseret tegltag og fordeler sig over 1½ plan.
Planløsningen er særdeles veldisponeret, og pladsen er udnyttet optimalt. Huset og den tilhørende grunder som skabt til livsnyderne, der ønsker en gennemført bolig stort set vedligeholdelsesfri og en solrighave, der kræver minimal vedligeholdelse. Huset har en billig opvarmning med naturgas + genvex og er beriget med gulvvarme i alle rum.

Boligen giver jer følgende indretning på stueplan: Lys og stor indbydende entré med flot lysnedfald og med god garderobeplads, et velindrettet bryggers med vaskesøjle og praktisk bagindgang, et nydeligt gæstetoilet.
Stueplan byder på et fantastisk køkken/alrum hvor der er direkte overgang fra køkkenet til indbydende alrum og videre til stuen hvor der ligeledes er fin plads til sofagruppe.
Køkken/alrummet er husets ubetingede samlingspunkt, og her er stilrene materialer og god plads til at samlevenner og familie.
Videre på førstesalen er der en møblerbar repos med plads til en hyggelig kontor-krog, et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og væghængt toilet og to store værelser med masser af plads og et pragtfuldt lysindfald og fra det enesoveværelse åbner den dobbelte altandør op til en fransk altan, hvorfra udsigten til vandet og morgensolen giver en fantastisk start på dagen. Stranden byder bl.a. på 1.klasses vinterbadning. Fra førstesalen er der desuden adgang til en hyggelighems, med plads til opbevaring eller en attraktiv legeafdeling til børnene. Hele første sal har loft til kip, hvilket bidrager til en fantastisk rummelighed.
Om sommeren flyttes middagen nemt ud i haven eller husets dejlige orangeri.

Ejendommen er beliggende tæt på Waves og stationen med kun 30 min til København. Ikke mindst har man mulighed for at gå nogle dejlige ture i naturen samt til Greve Marina. 
3Antal rum
2010Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.440 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,009 / 25.001 kr.

Tjek boliglån