Ladelundvej 95, Malt, 6600 Vejen

134 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Skøn villa med stor garage og dejlig lukket have


Prisvenlig bolig med plads til familien og i cykelafstand til det meste

Vi har nu fornøjelsen af at byde indenfor i denne dejlige bolig, beliggende på Ladelundvej 95. Når I ankommer til boligen parkerer I først i en god carport med et rummeligt redskabsrum. Ud over redskabsrummet får I også en stor garage, som i særdeleshed indbyder til at lave et værksted, hobbyrum m.m. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Fra garagen er der direkte adgang til boligen, hvor I først kommer ind i et godt bryggers med fin plads. Bryggerset er praktisk indrettet med god skabsplads, plads til vaskemaskine og tørretumbler og til at hænge overtøjet.

Boligen byder på 2 dejlige stuer med et helt fantastisk lysindfald, og direkte udgang til terrassen og den lukkede have, som er anlagt, så den er nem at holde. I forbindelse med stuerne finder vi køkkenet, hvor der er indrettet en hyggelig spiseplads.

På 1-salen finder I et dejligt stort soveværelser og 2 gode værelser samt et fint badeværelse. Fra soveværelset er der fri udgang til en overdækket terrasse, hvor I kan nyde en dejlig sommeraften eller bare en hverdagsmorgen inden det går løs.

Ønsker I at komme lidt uden for byen, men stadig være i en afstand, hvor det meste kan nås på en cykel, og har I brug for rigtig god plads til værksted eller hobby, så har I her muligheden.

Book en fremvisning og kom med ud at se boligen, som har både sjæl og charme.

1940
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal badeværelser
1060 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.543 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,624 / 4.404 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Salg og vurdering

svendk@home.dk

75365300

75365300