Krogsbøllevej 105, Krogsbølle, 5450 Otterup

149 m2 villa

Kontant 675.000 kr.

Hyggelig ejendom i landlige omgivelser


Beliggende på dejlig stor grund og nær skole

Hos home Nordfyn har vi denne herlige villa til salg, der har en god beliggenhed i Krogsbølle, som er en hyggelig lille landsby, hvor fællesskab og sammenhold er nøgleordene. Krogsbølle byder også på flere familievenlige ting grundet Kystskolen, som byder på idrætshal, boldbaner og gode fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Området er også præget af naturskønne omgivelser, til gode gåture, stranden er under 5 km væk og den lokale Dagli' Brugs i Bårdesø kommer du også hurtigt til. 

Under 10 minutters kørsel derfra finder man Otterup by, der har en masse gode faciliteter såsom dagligvare forretninger, specialforretninger, skoler, daginstitutioner, bowlinghal, busforbindelse til Odense osv.

Selve ejendommen har et boligareal på 149 m² og indeholder: Entré, der til den ene side fører ind til fyrrummet, og til den anden side ind i det store åbne køkken, hvor der er god spiseplads. Herfra kommer man videre ind i stuen, hvor man har en fin udsigt udover grønne områder samtidig med der i 2022 blev installeret en fin pilleovn, som kan byde på mange hyggelige stunder. Derudover byder ejendommen på et fint badeværelse med brus samt et disponibelt rum, hvor trappen til 1.salen befinder sig. På 1. salen er der et godt stort repos, to gode værelser og et fint badeværelse med brus.

Med pilleovn fra 2022 gør det også at sælger bruger et mindre beløb til varme. Sælger oplyser, at der ca. bruges 12.000 kr. om året på opvarmning af boligen. 

Grunden har et areal på 1.379 m² og indeholder udover boligen og terrassen, en 45 m² stor garage, samt en skøn have, hvor der er god plads til leg for hele familien, og hvor sommerdagene kan nydes i fulde drag.

Denne hyggelige ejendom henvender sig til den lille børnefamilie, der ønsker at bo i landlige omgivelser, men stadig tæt på byen.

Søger du en ejendom i hyggelige og naturskønne omgivelser - så tøv ikke med at kontakte os!
4Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
1379 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.371 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,998 / 3.161 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232