Krimpendam 8, 7500 Holstebro

143 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Pragtfuld villa nær natur og bymidte -


med skøn have og et godt uderum!

Nu kan I nyde tilværelsen i denne smukke villa, der har en central beliggenhed, perfekt til familien. I vil blive glædeligt overrasket over den velholdte og velindrettede villa, der er klar til indflytning med mulighed for hurtig overtagelse. Haven er et fantastisk sted at tilbringe tid, og nærområdet har alle de faciliteter, en børnefamilie har brug for.
Stuen er hovedområdet i boligen, hvor I har rigelig plads til at skabe hyggelige sektioner eller moderne køkken/alrum. Det store vinduesparti giver masser af naturligt lys og en flot udsigt til haven, og der er direkte adgang til terrassen.
Boligen har i alt fem værelser, hvoraf fire er på førstesalen. Alle værelserne er lyse og nemme at indrette på grund af deres regulære størrelser. Som forældre kan I med fordel vælge værelset i stueetagen, mens børnene kan finde sig til rette på førstesalen.
Haven giver gode muligheder for udendørs liv og er frodig med plads til sommerens arrangementer. Den sydvestvendte fliseterrasse får sol hele dagen og aftenen. Der er også overdækkede terrasseområder, et drivhus og en mangfoldighed af træer og blomster. Hele haven er omgivet af en hæk.
Kombinationen af det rolige villakvarter, skoven og den korte afstand til bymidten gør beliggenheden helt unik. På få skridt er I omgivet af skov og naturskønne omgivelser, samtidig med at I bor tæt på indkøbsmuligheder, Sønderlandsskolen og pasningstilbud til de mindste. Derudover er der friluftsbad, museer, spisesteder og butikker i centrum, som venter på jer.
6Antal rum
1984Ombygget
785 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.590 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,529 / 5.983 kr.

Tjek boliglån