Krebsen 2, Uhrhøj, 7100 Vejle

160 m2 villa

Kontant 4.295.000 kr.

Fantastisk beliggenhed i forreste række ud mod naturen!


Nyopført villa fra 2020

I forrest række, direkte ud imod områdets fantastiske natur finder man den nye udstykning på Krebsen. Området er blevet yderst attraktivt, da man her er tæt på Vejles pulserende midtby, de naturskønne områder, indkøb, skole og daginstitution. Samtidig er det et af Vejles absolut mest rolige områder. Boligen på Krebsen 2, ligger på den rigtige side af vejen og altså direkte ud til det naturskønne område som aldrig bliver yderligere bebygget. Det er få steder at man fra sin stue kan følge med i naturen på samme måde som her. Her er et rigt fugleliv, imens både vildt og haren ofte kigger forbi. Står man tidligt op, kan man også være heldig at hilse på ræven som snuser rundt i engområdet foran boligen. Fra huset har man altså udsigt, og da haven også vender syd/vest har man også sol hele dagen. 

Ejendommen er en fuldmuret og familievenlig kvalitetsvilla som stod færdigopført i 2020. Ved opførelsen har der været stort fokus på bæredygtige materialer, og indretningen er skræddersyet til børnefamilien. Indvendigt finder man en hyggelig entré, 4 gode værelser, to badeværelser og et funktionelt bryggers. Her udover rummer boligen et stort køkken/alrum med loft til kip og store vinduespartier som sikrer et optimalt lysindfald og udsigt ud over området. Her er udgange flere steder i køkken/alrummet, fra flere af værelserne og også fra det store badeværelse.  

Udvendigt finder man et hyggeligt terrassemiljø som vender stik syd, og hvor aftensolen også kan nydes. Her er samtidig en stor have som giver et væld af muligheder. Til boligen hører også dobbelt carport og integreret værksted/opbevaringsrum. 

Boligen har desuden Genvex anlæg, blødgøringsanlæg, underjordisk regnvandstank og solceller. Her er altså tale om en fremtidssikret ejendom i bæredygtige materialer. 

Ved siden af ejendommen er man ved at anlægge en ny cykelsti som vil sikre en hurtig forbindelse til Vejle Midtby. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne fantastiske villa. 
5Antal rum
2020Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.339 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,703 / 20.078 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811