Kragelundvej 11, 6622 Bække

201 m2 villa

Kontant 1.598.000 kr.

Stor rummelig familie villa med lækre udearealer, egen pool og gode terrasser


Løbende renoveret lys og indflytningsklar

Denne renoverede familiebolig ligger i Kragelund lige uden for Bække by og byder på en fantastisk mulighed for at bo på landet med kort afstand til byen. Huset har en dejlig beliggenhed og en smuk facade bl.a. med glaseret tegltag, trævinduer og flot pudset facade. I Kragelund er der et dejligt fælleskab. med et forsamlingshus hvor man kan deltage til fællesspisning.  

Boligen byder på en fantastisk planløsning, som er ideel til en familie. Hjemmet har et stort og rummeligt bryggers, som gør det let at opbevare tøj og sko og holde hjemmet pænt og rent. Det moderne snedkerkøkken er en drøm for alle, der elsker at lave mad, og er ideelt til både store og små måltider. Den tilstødende spise- og opholdsstue har et dejligt lysindfald og er et perfekt sted at slappe af med familien efter en lang dag.

I stueetagen finder du også en lille stue med fransk dør indtil alrum, som kan bruges som gæsteværelse eller kontor, alt efter dine behov. Tageetagen er indrettet med 4 rummelige værelser, samt pænt badeværelse med brus. Disse værelser er perfekte til børnene der er masser af plads til at tilpasse rummene efter dine ønsker og behov.

Udenfor byder hjemmet på et skønt udeareal med eget pool område med udendørsbad og lige ved siden af poolen er der god havestue hvor der er mulighed for at åben helt op og nyde de varme sommerdage i fulde drag.

Haven er smukt anlagt og passer perfekt til dem, der ønsker at tilbringe tid udendørs. Derudover er der til ejendommen dobbelt carport, værksted samt stort isoleret udhus med mange anvendelsesmuligheder lige fra teenageafdeling til mindre erhverv så som salon eller klinik. 

Skolebussen kører lige forbi villaen og nemt for jer der har skolebørn.

Alt i alt er denne bolig en perfekt kombination af landlig charme og moderne bekvemmeligheder. Med dens gode beliggenhed og fantastiske faciliteter, er dette hjem ideelt til familier, der ønsker at bo på landet med kort afstand til byen.

6Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
1329 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.181 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,239 / 7.356 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300