Kornvangen 20, Boeslum Bakker, 8400 Ebeltoft

155 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Helårsbolig eller sommerhus med skøn havudsigt fra toppen af grunden.


Dejligt placeret i Boeslum Bakker - Tæt på Ebeltoft og forbundet med cykelsti.

Gennemsøger I boligmarkedet efter natur og udsigt? På Kornvangen 20 har I ramt plet, og det er uanset, om I leder efter et helårshus eller en fritidsbolig. Ejendommen her kan nemlig begge dele og er tilmed både lys og lækker fra start til slut.
Ejendommen er formet i en ret vinkel og er opført tilbage i 1976 med gulmalede træfacader og sprossede vinduer. Herudover er der lavet tilbygninger i 1988 samt løbende vedligeholdt og moderniseret. Indenfor venter en mulighedsrig planløsning, som både giver plads til hverdag og feriehygge. En rummelig entré giver plads til overtøjet, mens hele tre værelser findes rundt omkring i huset. Der er yderligere en stue i husets sydlige ende, som også kan benyttes som værelse, hvis behovet skulle opstå, eller den kan indrettes som kontor, som hobbyrum, som gæsteværelse eller lignende. Dertil kommer et dejligt stort badeværelse med separat brus, vaskemaskine, gulvvarme og god plads foran spejlet, et praktisk gæstetoilet og selvfølgelig et køkken i åben forbindelse med opholdsstuen. Denne varmes op med varmepumpe og en brændeovn ( indsat i 2018 ) til hygge og varme i de kolde måneder. Overalt er der et dejligt lysindfald og flot udsigt mod området, mens stemningen er hyggelig takket være de hvidmalede trævægge. Der er desuden installeret fibernet. 
Mod vest findes en dejlig stor terrasse, hvor hele familien kan inviteres på middage i sommermånederne og nyde hinandens samvær, mens selve grunden er lavet i overensstemmelse med "Vild med vilje". Grunden fremstår derfor meget letholdelig, og kræver ikke den store indsats. 
Mod øst lige ud for køkkenet ligger en skøn morgenterrasse, og en tredje terrasse er placeret højere på grunden, hvorfra der er en flot udsigt til grønne omgivelser.
Kornvangen ligger i et hyggeligt kvarter med både sommerhuse og villaer omkring sig, hvilket giver et trygt nærmiljø året igennem. Via cykelsti kommer I direkte til Ebeltoft, hvilket kun tager ti minutter, og inden for to kilometers radius finder I både dagligvarebutikker, svømmehal, skole og daginstitution, mens I somrene igennem kan udforske alle de mange strande og Djurslands mange seværdigheder.
Hør mere om jeres muligheder – kontakt os i dag!

Lejlighedsvis anvendelse

Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 22 - 27 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 90.000,- - 110.000,-.
6Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
1202 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.200 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,395 / 11.408 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33