Koralbanke 29, 9990 Skagen

134 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Velindrettet familievilla i roligt og børnevenligt kvarter


Beliggende ud til åbne arealer for enden af blind vej

Koralbanke er et skønt og familievenligt kvarter med et veletableret stisystem, der snor sig gennem hele området. For få år siden blev cykelstien fra Koralbanke til Nordmarksvænget anlagt, hvilket sikrer en tryg passage for skoleelever og andre cyklister. For enden af Koralbanke findes de skønne naturområder, hvor de åbne hedearealer strækker sig helt ud til Nordstrand. Dagligvareindkøbene kan gøres i de nærliggende supermarkeder, hvor både Rema1000 og Meny ligger inden for 1 km fra boligen.
Villaen, der blev opført i 1978, er løbende blevet renoveret og vedligeholdt. Fra stuen findes en dejlig sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes ud til de sene aftentimer.  Ud over selve villaen inkluderer ejendommen en rummelig carport med et integreret værksted samt et isoleret udhus.
Husets bryggers er det første rum du træder ind i. Herfra er der adgang til det åbne og lyse køkken/alrum. I husets vestlige ende findes et stort værelse, som kan fungere perfekt til fælles hobby-/aktivitetsrum, soveværelse med walk-in eller som en stor teenageafdeling. Videre fra alrummet er en lille fordelingsgang med adgang til værelse/kontor samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Den store og lyse stue giver familien rigtig god plads - både til hverdag og til fest. Det sidste rum er husets oprindelige soveværelse med skabsvæg. 

Villaen er beliggende for enden af en blind stikvej med natur og beplantning både mod syd og øst.
3Antal rum
1978Byggeår
780 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.893 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,690 / 6.863 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicklas Lind Pedersen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

nilp@home.dk

98442666

98442666