Kongevænget 96, 6600 Vejen

212 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Spændende arkitekttegnet villa med perfekt beliggenhed på Kongevænget


Udsigt til naturen fra stuen, samt stor dobbelt garage og skønt gårdhavemiljø

Denne flotte arkitekttegnet villa fra 2022 er perfekt til jer, der holder af kvalitet og flotte løsninger og ikke mindst at bruge et minimum af tid på vedligehold og i stedet nyde en af de dejlige uderum/terrasser en god sommerdag.

Kongevænget er et godt nabolag, hvorfra børnene kan cykle til skole via de mange gode stisystemer.
Her bor man med grønt område og rolig villavej lige uden for døren. Er man til en skøn travetur har man mindre end 2 km til Skibelund Krat og 4 km til Frihedsbroen ved Kongeåen, hvor man kan bade, tænde bål eller overnatte i shelters.

Når man ankommer til villaen er der mulighed for at parkere i den dobbelte garage og gå tørskoet hjem. Fra garagen er der flot overdækket indgangsparti til entréen eller bagom til bryggerset. 

Villaen er indrettet med lækkert køkken-alrum med fantastisk loftshøjde og et skønt lysindfald fra flere sider. Køkkenet er med stor kogeø med masser af plads. Alrummet har plads til at samle hele familien til fødselsdag eller fest, der er dog også mulighed for at trække sig tilbage i den hyggelige stue.

Fra stuen er der direkte adgang til forældreafdeling med soveværelse  stort walk-in og et flot badeværelse med badekar og stor bruseniche. Den anden ende af huset byder på bryggers, børneafdeling med flot badeværelse, to store børneværelser samt stort kontor, perfekt til hjemmearbejdsplads mv.

Hele boligen har en god rød tråd. Der er valgt gode og tidsløse materialer, der passer sammen.
Fremhæves skal bl.a. det dejlige lysindfald og den spændende planløsning, samt de gode muligheder for at komme ud i haven og nyde en af de mange gode terrasser. Der er altid mulighed for at finde sol,
skygge og læ.

Grunden byder på 944 m2 hvor der er forberedt til at man kan indrette et hyggeligt gårdhavemiljø. Men ellers er der god mulighed for selv at anlægge lige den have man ønsker.

Er I på udkig efter en indflytningsklar villa, er dette et rigtig godt bud på jeres næste drømmebolig.
Ring allerede i dag og bestil en fremvisning på 75 36 53 00.
5Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.624 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,035 / 18.350 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300