Kongestien 32, 2830 Virum

200 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Det perfekte familiehus med solrige terrasser og beliggenhed tæt på natur


På Kongestien 32 udbydes nu en rummelig et-plansvilla fra 2012, der breder sig ud på 200 kvm. Dette hus er designet til den mellemstore familie, der nemt kan finde sig til rette med 5 soveværelser/gæsterum og rummelighed med gang, der sikrer ro og distance fra værelser til stue og køkken. 

Vi starter med en tur ind i boligens skønne, lyse opholdsrum, som er udformet med loft til kip, og hvor solens stråler finder vej gennem ovenlysvinduet og de øvrige glaspartier, der strækker sig fra gulv til loft. Her blender stue og køkken-alrum sammen i ét indbydende samlingspunkt, ligesom I kan træde ud på nærmeste terrasse ved at slå dobbeltdørene op. Intet mindre end seks værelser får I med i købet, alt imens opbevaringsplads og vaskefaciliteter er indtænkt i husets bryggers. Planløsningen afslører yderligere et disponibelt rum med skabsplads samt to badeværelser, hvoraf det ene forsyner jer med hjørnebadekar.
På de solrige terrasser har I masser af råderum til at etablere jer med hængekøje såvel som et udendørs spiseområde og blødt møblement. I kan dermed roligt læne jer tilbage og betragte børnene, mens de løber rundt på plænen, som prydes af blandt andet et smukt æbletræ. Den overdækkede terrasse er et ideelt sted at søge ly, når I trænger til afslapning i det hyggelige udemiljø, som tilmed fremstår dejligt ugeneret. Bilen kan nemt parkeres lige ved ejendommen. Endnu en bonus - der er installeret solceller på taget.
Afslutningsvis har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til Hummeltoftekvarteret midt mellem Furesøen og Hummeltofteskolen med en ideel placering på en af de mest uforstyrrede adresser i Virum og dog alligevel overraskende tæt beliggende på skole, transport og indkøb. Roen får virkelig lov til at sænke sig på adressen, som ligeledes er beliggende blot 500 m fra skovområder ved Lyngby Sø samt daginstitution og idrætshal. I en afstand af ca. 1 km er der indkøb ved Sorgenfri St., mens de større shopping-ture kan klares i Lyngby Storcenter beliggende blot 10 minutter væk i bil. I har desuden let adgang til motorvejen og S-tog og på mindre en 30 minutter kan i stå på Nørreport Station.
6Antal rum
2012Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.983 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,361 / 46.320 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Damgaard Nielsen
home Virum

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nidam@home.dk

88 27 18 88

88 27 18 88