Kongehøj 164, 6600 Vejen

207 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Særdeles velholdt og rummelig kvalitetsvilla i attraktivt kvarter


Stort køkken-alrum med unikt lysindfald samt praktisk aktivitetsrum

Når I ankommer til denne dejlige ejendom, er der mulighed for parkering i en stor dobbelt carport med et praktisk udhus, som giver gode muligheder for opbevaring af haveredskaber, cykler m.m.

Allerede ved første indtryk er dette hus noget særligt med et eksklusivt materialevalg. I bydes ind i et stort rummeligt bryggers, hvor der er god plads til vaskemaskine, tørretumbler, overtøj og sko. Alt er organiseret, så en travl hverdag bliver nemmere og overskuelig.

Hjertet i huset er det imponerende køkken-alrum med store vinduer som sikrer et dejligt og helt unikt lysindfald. Køkken-alrummet er ikke kun hverdagens måltider, men også med plads til festlige sammenkomster i godt selskab med venner og familie.

Huset har en velindrettet teenageafdeling med et stort aktivitetsrum og 3 store værelser. For børn og unge i huset er der skabt et område, som giver dem plads til udfoldelse, fællesskab men også privatliv. Her finder I også det ene af husets badeværelser med god plads i tidløse materialer.

Voksenafdelingen har et eksklusivt badeværelse og et imponerende walk-in closet. Her er skabt en rigtig god sammenhæng og fin plads til opbevaring.

Stuen er lys og åben og rummet, hvor I kan slappe af og tilbringe kvalitetstid med familien. De store vinduer giver masser af lys og gør stuen indbydende og hyggelig.

Fra køkken-alrum, stue og teenageafdeling får I direkte udgang til den velanlagte terrasse, der har flere hyggelige kroge, så du får mest muligt ud af solen.

Hele huset er opført med de fineste kvalitetsmaterialer, rigtig godt vedligeholdt og med opmærksomhed på detaljerne.

Dette hus på Kongehøj er særdeles attraktivt idet, at det forener rummelighed, funktionalitet og stil i perfekt balance. Lad os vise dig, hvordan dette kan blive din drømmebolig. Kontakt os for yderligere information eller for at arrangere en fremvisning.

6Antal rum
2015Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.171 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,173 / 16.069 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300