Kollundvej 66, Kollund, 7400 Herning

53 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Beliggende kun 850 meter fra byskiltet, "Lind"


Utraditionel og yderst charmerende bungalow villa, tæt på skøn natur

Denne charmerende og utraditionelle villa, er beliggende mellem Lind og Kollund. Kun 1,9 km til Lind Skole og Alpi Hallerne og 2,4 km fra indkøbsmuligheder. 
Grunden er beliggende i landzone og er 1.091 m² og med en skøn udsigt over åbne marker. I gåafstand finder du "Lille Gunderup" plantage og Skærbæk plantage. Fra boligen er der cykelsti skole, institutioner, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv med faciliteter som hal og boldbaner.

Bolgen er på 53 m² bolig + 53 m² høj kælder i boligstandard og med niveaufri adgang til solgryde. Derudover er der en garage på 15 m² samt et anneks til overnattende gæster i træ med varmepumpe (er ikke anmeldt på BBR-meddelelse). Villaen er opført i pudsede sten med rødt tegltag og med "bondehus" mahognivinduer med termoglas. 

Indenfor bliver man forført af den charme boligen har med et sydlandsk inspireret, rustikt køkken i åben forbindelse med opholdsstuen. Du får glatte hvide gipslofter, plankegulve med gulvvarme og en dejlig brændeovn til at understøtte den hyggelige atmosfære i huset. I forbindelse med entréen finder du et lille gæstetoilet. Fra opholdsstuen er der direkte nedgang til kælderen. Her finder du flotte klinkegulve og rustikke, opmurede indervægge, lækker stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og pænt badmiljø. I badeværelse har man bevaret den gamle grukedel, der fungerer som en glimrende vasketøjskurv. Fra den store entré i kælderen er der direkte udgang til stor solgryde. Endvidere er der et stort disponibelt rum i boligstandard med trægulv og stor skabsvæg.

Tiltaler denne utraditionelle og yderst charmerende villa dig, så fremviser vi gerne bolig til dig.     
2Antal rum
1953Byggeår
2Antal toiletter
1091 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.390 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,820 / 4.655 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500