Koldbyvej 3, 2610 Rødovre

167 m2 villa

Kontant 6.495.000 kr.

SMUK OG VELHOLDT VILLA - UNIKKE DETALJER - HELE 261 ETAGEMETER


FANTASTISK BAGHAVE OG HYGGELIG FORHAVE - CENTRALT OG ROLIGT BELIGGENDE

HERMED UDBYDES "GRANLY" - EN FANTASTISK VILLA MED EN HELT SÆRLIG OG HYGGELIG STEMNING OG FANTASTISKE UDEAREALER.

OMRÅDET
Islev er en rolig og hyggelig bydel mellem Rødovre og Herlev. Området har naturskønne omgivelser, offentlig transport, butikker, skoler, og daginstitutioner. Aktive mennesker kan nyde gå- og løbeture langs Harrestrup Å eller besøge Ejbymose med fritgående får. Både Husum og Herlev S-togsstation er let at nå på cykel. For shopping er der BIG Shopping Center og Rødovre Centrum i nærheden, og Damhusengen og Damhussøen byder på smuk natur i Rødovres lokalområde.

EJENDOMMEN
En villa der er noget for sig. Villaen der har navnet "Granly" er opført i 1906 og er med tiden blevet moderniseret, men med respekt for datidens detaljer. Villaen er opført i flotte røde mursten og solidt rødt tegltag. Villaen prydes med store hvide vinduespartier og en klassisk gesims. Indkørslen til ejendommen byder på en overdækket carport med et yderst anvendeligt redskabskur i forlængelse heraf. Dertil er der en garage, som bruges til opbevaring. Haven er noget for sig. Her får i både glæde af frugt- og nøddetræer, samt bærbuske og vinranker og de flotte store grantræer byder dig velkommen i forhaven.  

INDRETNINGEN
Allerede i entreen af huset får man straks en fornemmelse af rummelighed og elegance. Herfra er der trappe der både fører op og ned. Fra Entreen føres man direkte i et fantastisk køkkenalrum der nemt huserer hele familien og flere til. Når vejret er til det, kan man trække direkte ud på terrassen. Køkkenet har unikke detaljer og har en stemning af landkøkken med profilerede låger og en køkken ø af granit. I stueplan er der 2 stuer en-suite, Den største stue har masser af plads, stuklofter og charmerende detaljer, imens den mindre stue kan bruges som kontor. Her er der ligeledes direkte udgang til en sydvendt terrasse og den dejlige baghave. Ydermere er der et lyst badeværelse med separat brus. På førstesalen findes 3 store værelser og et stort badeværelse i kvisten med tilhørende gulvarme. Ydermere er der en yderst anvendelig kælder med gode disponible rum, højt til loftet og store "full size" vinduer over terræn. Her er også køkken og toilet.
Ejendommen hér skal opleves! Kontakt home Rødovre for mere info eller en fremvisning.
6Antal rum
1961Ombygget
3Antal toiletter
935 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.845 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,271 / 29.686 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kia Kuhlmann
home Rødovre

Ejendomsmægler MDE

kiku@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19