Klystervej 14, Jejsing, 6270 Tønder

119 m2 villa

Kontant 720.000 kr.

Velindrettet og mulighedsrig 70'er villa


Fantastisk have med udsigt over marker!

Beliggende på Klystervej 14 i Jejsing, finder du denne velindrettede og mulighedsrige 1-plans villa fra 1977. Jejsing er en aktiv landsby, med et stærkt sammenhold - Byen tilbyder bl.a. børnehave, friskole, offentligt transport og flere fritidsaktiviteter. 

Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, malet eternittag og plastikvinduer og døre. Huset opvarmes med elvarme, som suppleres af en luft/luft varmepumpe. 

Du mødes i boligens klassiske 70'er fordeler gang, der fordeler husets rum. Her er der god plads til opbevaring af overtøj og sko, og man føler sig allerede her meget velkommen i huset. Badeværelset fremstår originalt og er meget tidsløst med hvide væg og gulvklinker med gulvvarme samt bruseniche. Husets store vinkelstue er med gulvtæppe og store vinduespartier, der giver et smukt lysindfald til rummet. Stuen har en god størrelse til både at indrette sig med spisebord og sofagruppe, hvor familien kan samles til nogle hyggelige timer. Fra stuen er der udgang til den vestvendte flisebelagte terrasse, som har markise, hvis solen bliver for skarp. Huset byder på 3 gode værelser med gulvtæppe og lyse lofter, og det ene af værelserne er med god skabsplads til opbevaring, og har yderligere praktisk udgang til de to havestuer på samlet 18 kvm, der ligger i forlængelse af hinanden. Køkkenet er velindrettet og med ældre men velholdt køkkenmiljø, og har en fin størrelse til også at indrette sig med spiseplads. Tilhørende køkkenet er der et praktisk viktualierum, hvor alt hvad en god husholdning skal indeholde, med fordel kan opbevares. Husets bryggers kan tilgås fra carporten, og har en god størrelse til etablering af vaskefaciliteter. 

Udvendigt finder du en 1.266 kvm stor og meget velholdt grund, der har en park-lignende have. På grunden er der en stor græsplæne, og forskellige hyggelige hjørner med bede. Du mødes på grunden af en grusbelagt indkørsel, der fører dig til den 35 kvm store carport med flisebund og tilhørende værksted. 

Her er der virkelig tale om en ejendom i hyggelige omgivelser, som skal opleves!  

4Antal rum
1977Byggeår
1266 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

720.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

910 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,217 / 3.354 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270