Klintebakken 5, 3520 Farum

262 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Fuldstændig indflytningsklar kvalitetsvilla med optimal planløsning


Beliggende i eftertragtet villakvarter tæt på Furesøen - Medlem i Søgårdens grundejerforening

Til dig, der gerne vil bo rigtig tæt på Furesøen og nærmest alt andet i Farum - i gåafstand til både Furesøen, Farum S-togsstation og indkøbsmuligheder - mange sportsfaciliteter og privatskolen Marie Kruses Skole samt Stavnsholtskolen ligger også lige om hjørnet.

Ejendommen er med i Søgårdens grundejerforening, som råder over en del af Furesøens bred - her er der plads til egen båd/kano. Et stort aktiv for områdets medlemmer.
Det er et stort privilegie at være børnefamilie her - børnene kan transportere sig selv til alting og du kan koncentrere dig om OGSÅ at have et aktivt liv. 

Villaen har gennemgået en total forvandling tegnet af Elkiær & Ebbeskov arkitekter med fokus på lækre materialer og rigtig godt indeklima grundet genvex anlæg.

Flot pudset facade og aluminiumsvinduer, store terrasser - delvist overdækket - her er virkelig plads til store private fester/sammenkomster. Indvendigt er der lækre travertin- og plankegulve.

Huset er yderst velholdt og opdateret med en optimal planløsning - separat børne- og forældreafdeling, store fællesrum, hjemmekontor (erhverv på 10 kvm.) samt 2 smagfulde badeværelser.
Den formidable loftshøjde i stuen og på 1. salen giver en helt særlig fornemmelse af plads og de meget store vinduespartier sikrer et stort lysindfald hele året.

En skøn have - ugeneret med flere hyggekroge og carport til 2 biler - naturligvis med el-oplader.

Vi glæder os til at præsentere denne unikke perle for dig.


Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.
6Antal rum
2009Ombygget
3Antal toiletter
1249 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.092 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,166 / 45.926 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77