Kirkevej 14, Gl Brenderup, 5464 Brenderup Fyn

116 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

Velholdt og velindrettet villa - Indflytningsklar bolig og hyggelig have med stor terrasse


Centralt i byen tæt på skole og Brenderup Aktivitetscenter med 2 haller, motionscenter m.v.


Det er en både hyggelig og indflytningsklar bolig, du finder her på Kirkevej 14 i Brenderup. 

Villaen er gennem årene løbende moderniseret og fremstår såvel inde som ude meget velholdt. Førstesalen er blevet etableret i 2017 med stor repos og 2 værelser, og i tillæg til de 116 m2 bolig får du også god udhusplads med værksted og disponibelt rum samt en stor overdækning med garage/carport m.m.. 

Grundarealet i sig selv tæller 734 m2, og her er der god plads til ankomst og parkering foran huset. Bag huset er der et velplejet haveanlæg med stort, velanlagt terrasseområde, og endelig er der bagest på grunden en hyggelig have med drivhus i et lettere hævet niveau.
Kigger vi nærmere på selve indretningen af boligen, får du i stueplan en stue, som via franske døre er forbundet med et køkken-alrum i landlig stil. Herfra er der via en baggang forbindelse til et bryggers og et badeværelse med bruse og gulvvarme samt udgang til terrassemiljøet bag huset. I dette plan er der endvidere et soveværelse, som får følgeskab af yderligere to værelser og en møblérbar repos på første sal.
Der er gulvvarme i stort set hele stueplan (-dog ikke i baggang).

Ligeledes skal det også fremhæves, at I bor med få minutters gå- og cykelafstand til alle områdets faciliteter. 
I byen finder man 2 skoler, flere daginstitutioner, Brenderup Aktivitetscenter med 2 haller, motionscenter og mange andre gode tilbud til både børn og voksne.
Brenderup byder også på et fint udvalg af handlemuligheder i bl.a. Dagli´Brugsen, Coop 365 samt det lokale pizzeria og byens bageri m.m.

For pendleren er der kun en kort køretur til motorvejen, og endnu et plus er de mange gå- og løbestier i naturen og de omkringliggende skove samt den korte afstand til stranden.
4Antal rum
1900Byggeår
734 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.181 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,501 / 4.366 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010