Ny pris

Kirkevænget 17, 8310 Tranbjerg J

152 m2 villa

Kontant 4.698.000 kr.

Flot renoveret villa med skøn beliggenhed på lukket vænge,  tæt på skole og indkøb


Tranbjerg

Home byder velkommen til en fantastisk velindrettet og velholdt kvalitetsvilla fra 1970, hvor nuværende ejer har totalrenoveret huset, så det i dag fremstår i en rigtig god stand og hvor der er tænkt over alle detaljer.

Allerede ved ankomsten til villaen stiger forventningerne om en ekstraordinær boligoplevelse. Boligen ligger på et lukket vænge med kort afstand til Tranbjerg Skolen, offentlig transport og Tranbjerg Centret, hvor der er rig mulighed for at handle i bl.a. Super Brugsen, Rema 1000, Matas, hos slagteren m.m. Tranbjerg by er meget børnevenlig, da alle institutioner og faciliteter er tæt på, og kan tilgås fra de mange cykel- og gangstier, der forbinder byen, så man kan komme rundt på sikker vis. Hertil kan det nævnes, at der kører flere forskellige buslinjer fra Tranbjerg. Disse, samt Letbanen gør, at man nemt og hurtigt kommer ind til Aarhus midtby.
Ejendommen er indrettet med lys éntre, hvor der er flotte gulve og god plads til at kunne hænge overtøjet samt vaske og tørretumbler.. Pænt gæstetoilet med væghængt toilet og hvidt skabsmøbel.  

I midten af huset finder man villaens omdrejningspunkt, det lækre køkkenalrum med akustikloft og store vinduer mod haven. Her er god plads til at kunne samles hele familien og stå og lave mad i det lækre køkken med hvide grebsfrie fronter og god skabsplads. Stuen er nem at indrettet med sofagruppe og udgang til den skønne terrasse og have. Derfra adgang til rummeligt forældresoveværelse. 

God børneafdeling som byder på 3 lyse værelser. Lækkert badeværelse med flotte klinker bruseniche og pænt skabs arrangement. 

Det kan nævnes at der er installeret gulvvarme i hele huset, ligesom tag, vinduer, køkken og bad er renoveret i 2021, oveni dette er alt el og vvs er blevet skiftet, sammen med alt kloak.


Haven er anlagt med græs så børnene kan lege ligesom her er bålplads..
Der er foran huset fin mulighed for at kunne parkere bilen samt et redskabsrum.
Kort sagt - en skøn og rummelig villa udover det sædvanlige i et roligt, smukt og børnevenligt område.
4Antal rum
2019Ombygget
2Antal toiletter
707 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.965 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,951 / 21.704 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Grøne Andersson
home Tranbjerg - Solbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

jega@home.dk

86290711

86290711