Kirkemarken 22, 6094 Hejls

160 m2 villa

Kontant 2.245.000 kr.

Velindrettet villa i rolige omgivelser


God stand og nem at flytte ind i

Velkommen til denne charmerende villa, perfekt beliggende i et trygt og lukket område, med åbne marker i baghaven med et kig mod kirken. Boligen, opført i 2006, er bygget i gode materialer og fremstår i god  stand.
Når du træder ind i hjemmet, bydes du velkommen af en rummelig entré, der leder dig ind i alrummet , til venstre for indgangen får du værelsesafdelingen, som omfatter to gode værelser og et dejligt badeværelse med bruser. 
Boligens hjerte er det store, åbne køkken-alrum, der fungerer som samlingspunktet for familielivet. Fra alrummet fører døre ud til en indbydende terrasse. Den nedsænkede stue tilføjer et ekstra lag af charme og hygge til hjemmet.
Boligen har også et ekstra værelse, der kan anvendes som kontor eller ekstra værelse, og en praktisk baggang direkte fra carporten. Soveværelset finder du også i denne del af huset, hvor der er adgang til eget badeværelse.
Huset er omgivet af en velplejet have, der er godt lukket af den opvokset hæk og giver en følelse af privatliv. Den indbyggede carport samt den ekstra carport sikrer praktisk og overdækket parkering. Et rummeligt udhus tilbyder yderligere opbevaringsplads.
På terrassen venter et fortryllende overdækket poolområde, hvor du kan slappe af og nyde solrige dage og varme aftener i privatlivets fred. 

Kort sagt, dette er det ideelle hjem for dem, der søger en perfekt kombination af komfort, stil og naturskønne omgivelser.

Her får du rigtig meget bolig for pengene og kort afstand til den skønne natur omkring Noret og de gode strande i Hejlsminde. 
6Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
848 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.557 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,919 / 10.286 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33