Kingstrupvej 12, Ejby, 5592 Ejby

176 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Nydelig villa centralt i Ejby


Med plads til hele familien


På Kingstrupvej 12 ligger denne rummelige villa. Boligen præsenterer sig flot ud til vejen med sin hvide facade og røde teglsten på taget. Bilen kan parkeres i garagen, hvortil der også er et tilstødende disponibelt rum. Indenfor venter jer 176 m2, der fordeler sig på en stueetage samt første sal.
Stueetagen danner rammerne om samvær og hygge. Køkkenet er rummeligt med rigeligt plads til fælles madlavning samt et sideområde for enden, som er perfekt til dagens lektiehjælp. Spisestuen ligger i direkte forbindelse herfra og har rum til et større spisebord, som I kan samles om. Der er to stuer, som er placeret til hver sin side i huset, hvoraf den ene har pejs i hjørnet samt direkte udgang til haven. Stueetagen har herudover et badeværelse samt et separat gæstetoilet.
På første sal finder I fire lyse værelser, som kan danne rammerne om soveværelser til børn såvel som voksne. To af værelserne ligger i åben forbindelse med hinanden og har sortmalede loftsbjælker, der skaber en dejligt atmosfære.
Udenfor er et fint terrasseareal, som har et delvist overdækket område, så I her nemt kan indrette jer med havebord og grill og samtidig have læ samt skygge. Haven giver med sin græsplæne albuerum til leg og boldspil og er ligeledes nem at holde pæn i det daglige.
Bosætter I jer her, får I et hjem ganske centralt i byen og med kort afstand til hverdagens mange gøremål. Skole og daginstitution er således i gåafstand fra boligen, ligesom der er fine transportforbindelser med bus og regionaltog lige i nærheden. Samtidig skal I heller ikke bevæge jer langt for at komme til Ejby-hallen eller til de naturskønne omgivelser ved Vestermose.
7Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
580 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.637 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,829 / 4.626 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010