Kildevej 5, Tårup, 5610 Assens

123 m2 villa

Kontant 699.000 kr.

Naturskøn beliggenhed med lyden af rislen i bækken


Her er mulighed for at sætte dit eget præg

Velkommen på denne yderst charmerende beliggenhed med udsigt til marker, heste på græs samt med lyden af bækken der risler i haven. Kan der blive mere idyllisk? 

Her er mulighed for at sætte dit helt eget præg og skabe drømmeboligen på de 123 boligkvadratmeter, som allerede nu har en rigtig god planløsning. 

Ejendommen er beliggende på en lille grund på 564 kvadratmeter og dermed oplagt til dig der ønsker en overkommelig have uden for meget at passe og stadig mulighed for flere hyggekroge og solterrasser.

Selve beboelsen fordeler sig med en fin entré med videre adgang til fordelingsgang samt bryggers afsnit. Fordelingsgangen leder dig videre ind til de tre fine værelser, nydeligt badeværelse, køkken med spiseplads og videre adgang til terrasse og ikke mindst stuen hvor der her er plads til både spisebord og sofadeling. Her er ligeledes adgang til fin terrasse i gården.

Ejendommen har nogle gennemgående fine løsninger, men kræver en frisk makeover og her du kan få frit spil. Herudover er tilmed fint bryggers med vaskefaciliteter, fyrrum og den oprindelige garage, som i dag er indrettet til værelse men ej godkendt til beboelse.

Der er desuden gulvvarme i hele huset på nær bryggers og værelse ved bryggers.

Denne landlige beliggehed for enden af en blind vej giver dig masser af privatliv og ro i hverdagen. 

Herudover er der blot få kilometers kørsel til Salbrovadskolen med 0-6 klassetrin, SFO og børnehaven. Inden for 10 minutters kørsel er der gode indkøbsfaciliteter i Assens med flere forskellige muligheder, butikker, caféer og restauranter mv.  

Lyder det også lidt for spændende? Vi glæder os til at byde dig indenfor. 


4Antal rum
1989Byggeår
564 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.097 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,384 / 3.406 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070