Kildeparken 27, 6000 Kolding

143 m2 villa

Kontant 1.885.000 kr.

143 gode boligkvadratmeter på en dejlig ugenert grund.


Attraktiv beliggenhed i Kolding syd. Tæt på hverdagens fornødenheder og naturen

Drømmer I om en skøn bolig med en fantastisk placering tæt ved både indkøb og en fabelagtig natur? Så bør I helt sikkert se nærmere på Kildeparken 27.
Vi præsenterer nu en skøn 2-etagers villa til salg, der byder på en velindrettet planløsning, en helt aflukket og ugeneret have samt den smukke natur i Kildevæld og Seest Østerskov som nærmeste nabo. Boligområdet i Kildeparken er ekstremt eftertragtet, især på grund af den fantastiske beliggenhed tæt på indkøbsmuligheder, skole, skønne naturområder og ikke mindst den korte afstand til motorvejsafkørslen.
Huset, der blev opført i 1977, har en boligkvadratmeter på 143 og er løbende blevet vedligeholdt, hvilket giver det en moderne indretning. I stueetagen bliver I mødt af en indbydende entré, der fører jer ind til det store, lyse køkken/alrum. Her er der rigelig plads til hele familien, og I har direkte adgang til den dejlige terrasse. Køkkenet imponerer med god skabsplads og en pæn og velholdt tilstand samt en åben forbindelse til spisepladsen. Derudover finder I et nyligt renoveret bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og god bordplads - et yderst funktionelt rum. Stueetagen rummer også to gode værelser, der kan anvendes som børneværelser, kontor eller gæsteværelser, samt et praktisk badeværelse.
En elegant trappe fører jer op til 1. salen, hvor I vil opleve husets hjerte - den hyggelige stue. Her strømmer det dejligste lys ind gennem de store vinduer, som blev udskiftet i 2022, og gulvene er fra 2020. Stuen giver jer mange indretningsmuligheder og en betagende udsigt over boligområdet og den omkringliggende natur. 1. salen byder også på et stort soveværelse med rigelig skabsplads og et rummeligt badeværelse samt et kontor.

Haven er helt enkelt anlagt og nem at vedligeholde med en flot forhave, rigelig parkeringsplads til biler, campingvogn/trailer eller lignende samt en carport og et skur (som trænger til lidt kærlig opmærksomhed).
Drømmer I om at bo i en stor og velindrettet villa i et skønt kvarter? Så bør I ikke tøve med at booke en fremvisning af Kildeparken 27.
5Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
787 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.885.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.313 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,898 / 8.676 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33