Kildebakken 25 m.fl., Everdrup, 4733 Tappernøje

108 m2 villa

Kontant 1.550.000 kr.

Flot istandsat villa med fuld kælder i det rolige og kuperede terræn omkring Everdrup


Kort afstand til indkøb, skole, institution og motorvejen

I Everdrup ligger denne dejlige og moderniserede villa med god højloftet kælder. Det er et hus, der skal ses for at du selv kan bedømme indretning og fordelingen af kvadratmeter. Everdrup ligger naturskønt mellem Næstved, Rønnede og Præstø. Den lokale skole Korskildeskolen ligger i Brøderup hvor også daglige indkøb kan klares i Coop 365. Er du pendler er der kort afstand til motorvejen.

Ejendommen er opført i pudset gasbeton, betontagsten og nyere vinduer og døre i det meste af ejendommen. Opvarmning sker med nyere naturgasinstallation, luft til luft varmepumpe samt solfangere på taget, som supplement til opvarmning af det varme brugsvand.

Boligen ligger på stor grund på 2.811 m2 i fredelige omgivelser ud til marker. Stor flisebelagt indkørsel, godt udhus, træterrasse som er delvis overdækket samt plæne og blomstrende stauder.

Ejendommen er på ialt 216 etagemeter. Stueplan indeholder: Entre. Lyst og rummeligt køkken/alrum og stue i et, med nyere italiensk køkken med stor kogeø, luft til luft varmepumpe samt udgang til dejlig træterrasse. 2 værelser. Flot nyere badeværelse med bruseniche, vaskemøbel, væghængt wc samt gulvvarme. 
Kælderplan indeholder: Fyrrum med nyere naturgasinstallation, varmtvandsbeholder og teknik. Stort flot aktivitetsrum for hele familien. Kontor. 2 gode disponible hobbyrum. Flot badeværelse med el-gulvvarme, bruseniche og væghængt wc. Grovkøkken/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.


3Antal rum
1970Byggeår
2Antal toiletter
2811 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.550.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.446 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,003 / 7.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke Nissen
home Næstved

Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

rinis@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00