Kattegatvej 10, Fælledvejskvarteret, 7000 Fredericia

164 m2 villa

Kontant 2.900.000 kr.

Velholdt villa med mange muligheder


Med havudsigt og mange gode værelser.

Velkommen til Kattegatvej 10, en meget velholdt villa. Boligen udstråler charme og fremstår utroligt velplejet med smukke, velbevarede gulve.
Beliggenheden på Kattegatvej 10 er yderst attraktiv og her kan man nyde den korte afstand til vandet, der indbyder til afslappende gåture langs kysten.
Boligen byder velkommen i entréen, der fører til et praktisk gæstetoilet. Fra entréen træder man ind i en hyggelig spisestue med et lukket køkken, og med adgang til den flisebelagte terrasse.
På denne etage finder man også tre værelser samt et badeværelse. Disse rum giver mulighed for at indrette sig efter behov og præferencer. Fra spisestuen har du direkte adgang ud til den flisebelagte terrasse og smukke have. 
En trappe fører op til første sal, hvor man bliver mødt af en stor stue og et værelse. Dette værelse har en imponerende udsigt ud over havet ved Lillebælt. stuen byder på en hyggelig pejs, som tilføjer ekstra charme og giver mulighed for hyggelige stunder. Denne etage giver også en lang række indretningsmuligheder, så man kan tilpasse rummene efter egne ønsker og behov.
Kælderen i ejendommen er både rummelig, tør og med godt loftshøjde, hvilket giver mulighed for forskellige anvendelsesmuligheder. Her finder man fire disponible rum. Derudover er der et praktisk viktualierum, et vaskerum og et teknikrum, der bidrager til en velfungerende hverdag. En smart skakt fra stueetagen gør det nemt at håndtere vasketøj fra stuen ovenpå, direkte ned i bryggerset. 

I den private have finder du et væld af flotte træer og buske, derudover er der mulighed for at indrette flere forskellige kroge, så solen kan nydes hele dagen.
Alt i alt er Kattegatvej 10 en charmerende og velholdt villa, der giver mulighed for at skabe sit drømmehjem i et eftertragtet kvarter. Med den gode beliggenhed, fine detaljer og praktiske indretning, er denne bolig en attraktiv mulighed for dem, der søger en tidløs og funktionel bolig. 

Vi glæder os til at vise boligen frem for dig! 
5Antal rum
1966Byggeår
2Antal toiletter
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.060 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,710 / 13.311 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Thode Wilkens Rasmussen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

srasmu@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66