Katrinehøjvej 18, Søvind, 8700 Horsens

119 m2 villa

Kontant 1.150.000 kr.

SØVIND


Charmerende villa på stille vænge - kun få km fra Horsens

Charmerende villa på rolig vej, få kilometer fra Horsens. Denne velholdte ejendom ligger i en hyggelig landsby og tilbyder en ideel fredsfyldhed – ikke mindst i den smukke have.

Med en praktisk indretning og en charmerende have er dette hjem perfekt til familier eller par, der søger komfort og ro.

Denne bolig er den ideelle start på boligmarkedet for det unge par der ønsker en god stabil entre på boligmarkedet – udover den skønne have skal fremhæves nærheden til god skole, indkøb samt et aktivt foreningsliv

Ved ankomst bliver du mødt af en rummelig entré , der byder dig velkommen indenfor. Badeværelset er udstyret med en bruseniche. To hyggelige børneværelser giver plads til leg og kreativitet, mens forældrene kan nyde soveværelset med indbyggede skabe.

Køkkenet er lyst og delvis åbent, hvilket skaber et indbydende rum forbundet med stuen. Her kan du slappe af foran brændeovnen, der tilføjer varme og hygge til rummet. En dejlig nedsænket stue med god plads til spiseafdeling, herfra direkte adgang til den solrige terrasse, hvor du kan nyde lange sommerdage og hyggelige aftener.

I bryggerset finder du praktiske faciliteter som plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Den velanlagte have er et sandt paradis for haveentusiaster og inkluderer endda et mindre drivhus til grønne fingre.

Ejendommen omfatter også en carport med et tilhørende redskabsrum, der giver mulighed for opbevaring af bil og haveredskaber, så du kan holde din ejendom pæn og velholdt året rundt.

Denne charmerende villa tilbyder alt, hvad du behøver for at skabe dit drømmehjem i rolige omgivelser, men stadig med nem adgang til alle byens bekvemmeligheder.

Kontakt os for en rundvisning og lad os vise dig, hvorfor dette sted er noget helt specielt.

4Antal rum
1997Ombygget
891 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.251 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,685 / 5.333 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200