Nyhed

Karupvej 46, Fårbæk, 7470 Karup J

100 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Nyt tag og nyere køkken, vinduer, pillefyr og brændeovn


Dejlig rødstensvilla med hobbygarage - tæt på skøn natur

Dejlig solid rødstensvilla på 100 m² + 18 m² udestue samt 100 m² høj kælder, der delvist er i boligstandard, men indeholder også en lækker stor forsænket garage (så er du bilentusiast er dette måske den rigtige garage). Villaen er opført i 1960 med helt nyt ståltag. Indenfor har boligen fået nyt Ikea køkken i 2013, nye vinduer 2011-2013 samt en brændeovn i 2014, samt pillefyr indsat i 2016.

Er du samtidigt naturelsker og sætter pris på fred og ro, så er det nok her du skal bosætte dig, for bækken til Karup Å ligger næsten udenfor døren. I omegnen er der et godt naboskab, og der er også børn i området. Det gode sammenhold i byen ses ved flere årlige sociale arrangementer. Ved fællesområdet ved Karup å opsættes der hvert år vandrutschebane  samt der er shelters nær åen.

Villaen er beliggende kun 200 meter fra Karup Å samt 500 meter til Sdr. Resen Naturpark der ejes, drives og vedligeholdes af frivillige fra Sdr. Resen og Omegns Borgerforening. Hver år er der adskillige udflugter og busselskaber til naturparken. Skoleklasser kommer cyklende eller kørende og bruger bålhytten og shelters til overnatning. Naturparken er på 254.000 kvadratmeter. Der er tidligere brunkulslejer med flere søer, hvor den store sø har en sti hele vejen rundt: Rævestien. Herudover er der også kun 7,8 km til Kongenshus Kro, der ligger i Kongenshus Hede og Naturpark, som er et 1200 hektar stort hedeområde, som er en lise for øjet og sjælen. Her er gode vandreruter over de vidtstrakte arealer, og i sommerhalvåret kan man i NaturCaféen nyde kaffe, hjemmebagt kage af Hansens Is. De imponerende granitsten i Kongenshus Mindepark fortæller om hedens opdyrkere, og ved Kongenshus Kro og Hotel ligger et naturcenter, hvor man kan få mere at vide om hedens natur og kulturhistorie. Når lyngen blomstrer i august, overvældes du af enkle smukke farver og krydrede sensommerdufte.

Boligens bedste sted: "er udestuen, det er befriende når man kigger ud i naturen."

Indretning: 
Entré med trappe til kælder, badeværelse med badmiljø, bruseniche og gulvvarme, stort soveværelse, spisekøkken med pænt hvidt Ikea køkken inventar, hyggelig opholdsstue med brændeovn med udgang til udestue med trægulv, "kip tag" og en skøn udsigt ud i naturen. 
Kælder: gang med klinkegulv og direkte adgang til forsænket garage, 2 disponible rum med varme, fyrrum med klinkegulv og bordarrangement med vask, depotrum. Stor forsænket garage med stor aluport.


2Antal rum
1960Byggeår
1186 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.012 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,113 / 3.288 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500