Karensvej 10, Vallø, 4600 Køge

136 m2 villa

Kontant 5.295.000 kr.

Charmerende villa med skøn placering


- på lukket vej med grund ned til Tryggevælde Å

Er I på udkig efter en skøn villa, der tilmed er placeret i smukke omgivelser? Så er denne på Karensvej 10 måske netop det, som I søger. Med denne adresse får I en fredelig beliggenhed nær både strand og skov. Via Pramskoven kan gå- eller løbeturen nemt komme forbi den smukke Vallø Slotspark. 
På Karensvej 10 finder I en velindrettet villa, der råder over 136 m2 fordelt over halvandet plan såvel som en grund på hele 2.672 m2, der fremtræder utrolig idyllisk og lige ned til Tryggevælde Å. Ejendommen ligger højt på grunden og sælger har aldrig oplevet oversvømmelse i ejendommen.
Ejendommen præsenterer sig med rød murstensfacade, og I kan enten træde ind via entréen eller det praktiske bryggers, hvor I kan installere jeres vaskefaciliteter. Fra bryggerset ledes I til det åbne opholdsrum med køkken og stue samlet i én herlig forening. Køkkenet har hvide elementer og flere vinduespartier, der giver dagslyset frie rammer til at strømme ind. Videre kommer I til jeres udestue, som har kipført loft og mange vinduespartier fra gulv-til-loft og god plads til samvær. Sluttelig afrundes denne etage af et værelse og et brusebadeværelse.
Trappen fører jer op til førstesalens repos, som åbner op til endnu et badeværelse, der er beriget med badekar. Herudover finder I også tre værelser, hvoraf det største af dem har udgang til en altan med morgensol og udsyn til omgivelserne.
Udenfor får I fornøjelsen af en stor grund, hvor I kan opholde jer i havemøblerne på terrassen, der er delvist overdækket. Går I på opdagelse rundt på matriklen mødes I af træer og buske, ligesom I også kan gå ned til åen og nyde de dejlige omgivelser, som omkranser jer.
Med denne adresse får I en fredelig beliggenhed nær både strand og skov. Samtidig er det også værd at bemærke, at både Strøby Skolen, pasningstilbud og indkøbsmuligheder alt sammen blot befinder sig en kort køretur væk.
5Antal rum
1987Byggeår
2Antal toiletter
2672 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.268 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,449 / 24.091 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13