Kappelsdal 31, 8450 Hammel

110 m2 villa

Kontant 1.775.000 kr.

Hammel


Velbeliggende et plans villa i god stand - Vinduerne er skiftet

GIV ET BUD

Beliggenheden er populær. Lukket villakvarter med kun 500 meter til Søndervangsskolen, så børnene kan sagtens selv kan gå sikkert i skole. De grønne områder ved skolen med boldbaner og "miniskov" indbyder til leg. Hammel er stedet hvor børnefamilien vil trives. Her er alt hvad man behøver fra gode folkeskoler, gode sportsfaciliteter i form af haller, svømmehal, motionscenter og golfbane til et godt handelsliv med mange supermarkeder og specialbutikker. Der er natur - både hundeskov og den naturskønne Frijsenborgskov. Der er populær til gå, løb -og cykelture. Der er endda en lavet en gode mountainbikespor i en del af skoven.

Hammel ligger godt placeret i forhold til mange større byer omkring, så jobmulighederne er mange. Kun 30 minutters kørsel til Århus, Silkeborg, Randers og Viborg der næsten danner en stjerne med Hammel som centrum. 

Denne bolig byder på 110 m2, stort set uden spildplads. Træ/alu vinduer fra 2014. Taget er renoveret. Opvarmet med billig fjernvarme. 

Boligen har en optimal indretning. Samlingspunktet er det gode køkken-/alrum, der ligger i forbindelse med opholdsstuen. Er drømmen det store åben køkken-/alrum kan væggen ind mod stuen let fjernes. Køkkenet er velholdt men oprindelig med god spiseplads og udgang til vestvendt fliseterrasse. 2 gode værelser samt soveværelse.

Stor stue med udgang til 19m2 udestue. Stort badeværelse med adgang fra både forgang og soveværelse. Endelig stort bryggers med opbevaringsplads. Der er direkte adgang fra bryggers til carport, så man kan gå tørskoet til bilen. Godt værksted samt redskabsrum med videre udgang til haven. 

Flot opvokset have nem at hold og højt beliggende. Her er mange skønne kroge rundt i hele haven. Specielt den højtbeliggende  fliseterrasse kan nydes ugeneret af nabo. Carport med tilhørende isoleret værksted samt redskabsrum og brændeskur. 

home byder velkommen
4Antal rum
1981Byggeår
760 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.919 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,272 / 8.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Kyhl
home Hammel

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

kyhl@home.dk

86 96 10 11

86 96 10 11