Kallehavegyden 5, Snave, 5683 Haarby

158 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Flot velindrettet villa med god planløsning


Skøn have med dejlige terrasser, pergola og orangeri

Det er en rigtig dejlig ejendom, som nu udbydes til salg, her på Kallehavegyden 5 i Snave. Der er tale om en etplansvilla fra 1965, som er løbende vedligeholdt og renoveret. Boligen indeholder blandt andet et stort stuemiljø og tre fine værelser – og her er desuden mulighed for at etablere endnu et værelse, hvis dette er på ønskelisten.
Ejendommen præsenterer sig med pæn murstensfacade og klassisk sadeltag, og alle vinduer er udskiftet omkring 2020. En veludført tilbygning har føjet yderligere plads til hjemmet, der har et samlet boligareal på 158 kvadratmeter.
Inden døre fremstår huset særdeles indbydende med ensartede gulve og et tidssvarende inventar. Bemærk eksempelvis det rummelige spisekøkken, hvis mørke køkkendesign skaber en flot kontrast til de lyse vægge. Køkkenet gennemstrømmes af lys fra henholdsvis øst og vest, og via en dobbeltdør i glas er der direkte udgang til en skøn morgenterrasse.
Det tilstødende stuemiljø er udstyret med en hyggelig brændeovn, og tilbygningen har endvidere loft til kip, gulvvarme og et stort, sydvendt vinduesparti samt terrassedør.
Et af boligens værelser ligger separat, mens de resterende to værelser er samlet omkring en fordelingsentré. Det ene af værelserne i denne afdeling er et dobbeltværelse, der har egen udgang til haven.
Planløsningen afrundes af et bryggers og et veldisponeret og nydeligt badeværelse.
Med til villaen følger et muret udhus med værksted samt en carport, og den 974 kvadratmeter store grund er anlagt med en skøn og velplejet have. Her er flere solrige terrasser samt pergola og smukt orangeri.
Den lille landsby omgives af smuk natur, og fra adressen har I kun omkring tre kilometer til vandet. Snave ligger desuden fordelagtigt placeret med under ti minutters kørsel til både Ebberup og Haarby, hvor I finder skoler, dagtilbud, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder.
4Antal rum
2004Ombygget
974 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.340 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,840 / 4.617 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070