Kærsagrene 33, 4700 Næstved

210 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Gennemført kvalitetsvilla med mange fede detaljer


Velindrettet, lavt varmeforbrug, garage og Biopejs.

I villaen på Kærsagerene 33 er der kræset for detaljen både ude og inde. Huset er bygget i 2021, og den grå murstensejendom tager sig flot ud med sort tegltag, et smukt indgangsparti og en integreret dobbeltgarage på 52 m2 med gulvvarme.
Indenfor byder boligen på 210 kvadratmeter med gulvvarme overalt, loft til kip i opholdsrummene samt Troldtekt-lofter og lyse vinylkorkgulve, der sikrer en behagelig akustik i hjemmet. Tvis-køkkenet har et dejligt lysindfald fra ovenlysvinduer og lækre løsninger såsom Quooker og vinkøleskab, og her kan børnene hygge sig i alkoven, mens de voksne kokkererer. Ved indgangen til stuen er der en gaspejs med sideglas, så ilden kan nydes fra begge rum, og i stuen strømmer lyset ind fra det enorme, vestvendte vinduesparti.
Forældrenes master suite har walk-in-closet og et udsøgt badeværelse med dobbeltvask med Vola-armaturer og italiensk marmor på væggene ved badekarret og de to brusere i brusenichen. I hjemmets modsatte ende ligger de tre børneværelser sammen med endnu et pænt badeværelse. Hjemmet afrundes af et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.
Her skal I ikke bruge oceaner af tid på havearbejde, men kan bare slappe af på den vestvendte terrasse. I finder både skygge og ly under det 32 m2 store udhæng, og læhegnet i glas skærmer for vinden, men sørger samtidig for, at I kan holde øje med børnene på plænen. Når mørket falder på, tænder I blot de indbyggede spots.
I Næstved bliver hverdagen nem. Børn kan cykle til Susåskolen på ti minutter, og indkøb og daginstitutioner er heller ikke langt væk. Shoppingmuligheder er der masser af i Næstved Storcenter, og går turen mod København, kan I tage regionaltoget fra Næstved Nord Station. eller koble på motorvejen i Rønnede.
Kontakt os i dag for fremvisning af denne lækre bolig.
6Antal rum
2021Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.541 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,415 / 27.527 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00